Curs de recepcionista d'Hotel ajustat a el Certificat de Professionalitat

1010 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Sol·licita informació
Vuit&Divuit
Curs de recepcionista d'Hotel ajustat a el Certificat de Professionalitat
Sol·licita informació
Curs
On-line
Consulteu el preu

Descripció

El desenvolupament de les activitats turístiques, ha generat una gran demanda de professionals en aquest sector, que necessita cobrir milers de llocs laborals. Segurament estiguem davant un dels sectors amb major desenvolupament de la demanda laboral dels darrers anys, i que permet, a aquelles persones que tinguin una capacitació adequada, obtenir un lloc de treball en excel·lents condicions professionals i amb gran estabilitat.
La societat en la qual vivim potència cada vegada més l'oci i el temps lliure, el que ha tingut com a conseqüència un gran desenvolupament de l'turisme en tots els seus aspectes. Espanya és, des de fa molts anys, un dels principals destinacions turístiques dins de l'panorama internacional. Això, unit als viatges de negocis i de la creació de ciutats de congressos, ha fet que el negoci de l'hostaleria hagi assolit en les últimes dècades un auge extraordinari, que segueix en alça avui dia.
Per totes aquestes raons és pel que la professió de recepcionista d'hotel és cada vegada més requerida.
Compromís de centre:
• Afavorir el procés de l'alumnat, generant oportunitats de creixement tant en el personal com professional.
• Per això, a més de realitzar pràctiques en empreses, on et veuran, et coneixeran i valoraran la teva implicació, si la teva actitud és la millor podran arribar a contractar-te.
• També formaràs part d'una borsa d'ocupació amb importants empreses que busquen persones com tu. La borsa d'ocupació és un servei totalment gratuït, on es t'ajudarà a millorar el teu Curriculum Vitae, ressaltant les teves habilitats perquè et sigui més fàcil trobar la feina dels teus somnis.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Metodologia

Part teòrica en metodologia online. Pràctiques presencials en empreses. En vuit i Divuit la part teòrica és en modalitat elearning, que combina diferents mètodes didàctics. La formació en línia et permet gestionar el teu propi aprenentatge, triant el teu horari i ritme d'estudis comptant sempre amb el suport del teu tutor. Es parteix de la idea que l'alumne és el protagonista. Tu decideixes quan i com estudiar. Els objectius els aniràs aconseguint de manera gradual. El centre vol que la teva formació per a l'ocupació sigui la millor i per a això amb la metodologia online dirigida no hauràs de desplaçar-te a un centre de formació.

Pràctiques

Realització de pràctiques presencials en empreses.

Perspectives laborals

Les sortides professionals que aquest curs ofereix són molt variades. Es pot treballar en la recepció d'un hotel com a recepcionista, cap de recepció, telefonista, gestor de reserves, o informació sobre recursos turístics.

Promocions

Facilitats de pagament.

Avantatges del curs

Podràs accedir totes les vegades que vulguis a tots els continguts de la teva formació durant un any. A un preu molt competitiu. Comptaràs amb continguts audiovisuals avalats i amb reconeixement per la teva formació per a l'ocupació. Tindràs accés a situacions reals, que faran que siguis totalment competent en el món laboral, amb un alt impacte pedagògic, tot això de manera interactiva.

Borsa de treball

Borsa de treball a disposició de l'alumnat.
Curs de recepcionista d'Hotel ajustat a el Certificat de Professionalitat
Vuit&Divuit
Campus i seus: Vuit&Divuit
Vuit&Divuit
C/ d'Eiximenis, 36 08030 Barcelona
Sol·licita informació
X