Tècnic Educador en Escoles Infantils

Oposicions
On-line | Semi-presencial
Barcelona
Consulteu el preu

Descripció

T'encanten els nens? Ara pots aconseguir un lloc estable en guarderies i centres infantils. Només necessites aprovar les oposicions de tècnic educador d'escoles infantils. Tindràs el treball que més t'agrada amb la seguretat de saber que és per a tota la vida.

Si la teva vocació són els nens no ho pensis més i prepara les oposicions de tècnic en educació infantil. Una plaça fixa t'està esperant. Amb MasterD disposaràs de tots els mitjans per superar aquestes oposicions: professors, orientadors, campus virtual, horaris flexibles, temaris actualitzats i una preparació completament personalitzada i adaptada a les teves necessitats.

Requisits

Ser espanyol, major d'edat i no superar l'edat de jubilació.
Trobar-se en possessió del títol de tècnic especialista en Jardí d'Infància o de tècnic superior en educació infantil.
No haver estat condemnat ni estar processat ni inculpat per delicte dolós, llevat que s'hagués obtingut la rehabilitació o hagués recaigut en la causa acte de sobreseïment.
No trobar-se inhabilitat per a l'exercici de les funcions públiques.
No haver estat separat, mitjançant procediment disciplinari, d'un cos de l'estat, de les comunitats autònomes o de les adminis-tracions locals, ni suspès per a l'exercici de funcions públiques, en via disciplinària o judicial, llevat que hagués estat degudament rehabilitat.
No patir defecte físic ni malaltia que incapaciti per a l'exercici del lloc.

Metodologia

Preparem el 100% proves: Supera TOTS els proves amb Master.D Classes en directe: Videosesiones en directe sobre continguts del curs Experts en oposicions: Més de 18 anys preparant oposicions Simulacres d'examen: Similars als exàmens oficials Casos pràctics: Múltiples exercicis i casos pràctics Activitats en el teu centre: Grupals i individuals

Perspectives laborals

Tècnic Superior en Educació Infantil.
Tècnic Educador en Escoles Infantils
MasterD Oposiciones
Campus i seus: MasterD Oposiciones
Barcelona
Valencia, 79-81 08029 Barcelona
Cursos més populars
X