Tècnic d?esport de futbol (extensiu)

5 Persones han demanat informació
1029 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Informa't sobre les condicions
Sol·licita informació
IES Escola del Treball
Tècnic d?esport de futbol (extensiu)
Sol·licita informació
Cicle formatiu de grau superior
Presencial
Barcelona
Consulteu el preu

Descripció

La formació dels tècnics d'esports, que tradicionalment havien impartit les federacions esportives i l'Escola Catalana de l'Esport, està actualment en un procés de canvi pel que fa a l'estructura, la durada, els requisits d'accés i les característiques dels centre i del professorat.

Aquest canvi implica la consideració com a ensenyaments de règim especial que condueixen a l'obtenció del títol de tècnic o tècnica d'esports i tècnic o tècnica superior d'esport en l'especialitat cursada, que tenen validesa acadèmica i professional.

La validesa d'aquestes titulacions, que tenen un caràcter acadèmic i professional i validesa a tot l'Estat, correspon ara al Departament d'Educació, que actualment treballa en el disseny curricular dels títol i en el desenvolupament normatiu que comporta la implantació d'aquests ensenyaments.

Els ensenyaments de règim especial que condueixen a les titulacions de tècnics d'esport i tècnics superior d'esport donen a l'alumnat la formació necessària per adquirir la competència professional característica de cada títol, alhora que el capacita per exercir professionalment la matèria esportiva en la modalitat i especialitat cursada.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Tècnic d?esport de futbol (extensiu)
IES Escola del Treball
Campus i seus: IES Escola del Treball
IES Escola del Treball
Comte d'Urgell, 187 08036 Barcelona
Sol·licita informació
X