Descripció

El curs Aparadorisme Estratègic, Visual Design i Branding ofereix a l'estudiant els coneixements, les tècniques i les eines necessàries per a idear i realitzar projectes globals d'aparadorisme i disseny visual.

El curs ha estat dissenyat i creat expressament per a un format en línia. Desenvolupat pel claustre docent del centre i supervisat pel departament tecnopedagògic de l'Escola Superior ARTIDI.

Temari del curs

El curs està configurat per 6 mòduls d'aprenentatge i el desenvolupament d'un projecte final:
Mòdul A. Aparadorisme & Retail Branding
Mòdul B. Disseny i direcció artística
Mòdul C. Estratègies aplicades a través de línies, colors i il·luminació
Mòdul D: Conceptes i estratègies de col·locació de producte
Mòdul I: Materials i diàleg amb l'espai
Mòdul F: Projectar per crear un aparador
Projecte Final

Destinataris

Aquest curs en línia va dirigit a responsables de botiga, interioristes, arquitectes, dissenyadors, estilistes, fotògrafs, visual merchandisers, professionals de la moda, responsables de màrqueting, ... i tots aquells interessats que vulguin adquirir una formació de qualitat en l'àrea de aparadorisme i disseny visual, però que per motius personals o professionals no els és factible assistir a cursos presencials sent aquest el format escollit per ampliar la seva formació.

Metodologia

S'imparteix mitjançant una plataforma educativa de lliure accés, sent aquesta utilitzada per les més reconegudes institucions i universitats nacionals i internacionals. Format totalment adaptat per ARTIDI Online, que proporciona als estudiants i als formadors la possibilitat d'un feed-back continu i una formació totalment personalitzada i innovadora. El sistema en línia permet realitzar la formació des de qualsevol lloc en qualsevol moment del dia i es caracteritza per: Campus virtual dinàmic amb material pedagògic i tecnològic. Seguiment personalitzat des de l'inici fins a final de curs per garantir el desenvolupament acadèmic. Grups reduïts. Combinació d'aprenentatge teòric i pràctic. Avaluació contínua. Flexibilitat de temps i espai. Comunicació contínua fomentant la interacció de tots els participants. Material d'aprenentatge i recursos descarregables. Workshops presencials en Artidi (opcionals).

Idiomes en què s'imparteix

Castellà

Durada

Durada: tres mesos i mig.

Objetius

Formar futurs professionals audaços i receptius als canvis que el mercat i l'entorn actual demanda, per això proporcionem continguts d'alt nivell, un assessorament personalitzat i un mètode d'aprenentatge efectiu.

Preu

Preu online: 1580 euros. 300 euros de matrícula. Preu online + workshop: 1830 euros. 300 euros de matrícula.

Avantatges del curs

El postgrau en línia de Aparadorisme Estratègic, Visual Design i Branding inclou la possibilitat de realitzar un Workshop presencial. Intervencions de professors / professionals experts de les diferents àrees. Vídeos sobre el pas a pas dels muntatges d'aparadors a l'escola. Eines creatives per potenciarte com a marca personal en la recerca de feina.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Postgrau de Aparadorisme Estratègic, Visual Design & Branding

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Postgrau de Aparadorisme Estratègic, Visual Design & Branding