Descripció

El curs Aparadorisme Estratègic, Visual Design i Branding ofereix a l'estudiant els coneixements, les tècniques i les eines necessàries per a idear i realitzar projectes globals d'aparadorisme i disseny visual.

El curs ha estat dissenyat i creat expressament per a un format en línia. Desenvolupat pel claustre docent del centre i supervisat pel departament tecnopedagògic de l'Escola Superior ARTIDI.

Temari del curs

El curs està configurat per 6 mòduls d'aprenentatge i el desenvolupament d'un projecte final:
Mòdul A. Aparadorisme & Retail Branding
Mòdul B. Disseny i direcció artística
Mòdul C. Estratègies aplicades a través de línies, colors i il·luminació
Mòdul D: Conceptes i estratègies de col·locació de producte
Mòdul I: Materials i diàleg amb l'espai
Mòdul F: Projectar per crear un aparador
Projecte Final

Destinataris

Aquest curs en línia va dirigit a responsables de botiga, interioristes, arquitectes, dissenyadors, estilistes, fotògrafs, visual merchandisers, professionals de la moda, responsables de màrqueting, ... i tots aquells interessats que vulguin adquirir una formació de qualitat en l'àrea de aparadorisme i disseny visual, però que per motius personals o professionals no els és factible assistir a cursos presencials sent aquest el format escollit per ampliar la seva formació.

Metodologia

S'imparteix mitjançant una plataforma educativa de lliure accés, sent aquesta utilitzada per les més reconegudes institucions i universitats nacionals i internacionals. Format totalment adaptat per ARTIDI Online, que proporciona als estudiants i als formadors la possibilitat d'un feed-back continu i una formació totalment personalitzada i innovadora. El sistema en línia permet realitzar la formació des de qualsevol lloc en qualsevol moment del dia i es caracteritza per: Campus virtual dinàmic amb material pedagògic i tecnològic. Seguiment personalitzat des de l'inici fins a final de curs per garantir el desenvolupament acadèmic. Grups reduïts. Combinació d'aprenentatge teòric i pràctic. Avaluació contínua. Flexibilitat de temps i espai. Comunicació contínua fomentant la interacció de tots els participants. Material d'aprenentatge i recursos descarregables. Workshops presencials en Artidi (opcionals).

Idiomes en què s'imparteix

Castellà

Durada

Durada: tres mesos i mig.

Objetius

Formar futurs professionals audaços i receptius als canvis que el mercat i l'entorn actual demanda, per això proporcionem continguts d'alt nivell, un assessorament personalitzat i un mètode d'aprenentatge efectiu.

Preu

Preu online: 1580 euros. 300 euros de matrícula. Preu online + workshop: 1830 euros. 300 euros de matrícula.

Avantatges del curs

El postgrau en línia de Aparadorisme Estratègic, Visual Design i Branding inclou la possibilitat de realitzar un Workshop presencial. Intervencions de professors / professionals experts de les diferents àrees. Vídeos sobre el pas a pas dels muntatges d'aparadors a l'escola. Eines creatives per potenciarte com a marca personal en la recerca de feina.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Postgrau de Aparadorisme Estratègic, Visual Design & Branding

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb i del Centre relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Postgrau de Aparadorisme Estratègic, Visual Design & Branding