Postgrau de Aparadorisme Estratègic, Visual Design & Branding

1016 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Sol·licita informació
ÁRTIDI Escola Superior d'Aparadorisme, Visual Merchandising, Disseny i Imatge
Postgrau de Aparadorisme Estratègic, Visual Design & Branding
Sol·licita informació
Postgrau
Presencial | On-line
Barcelona
160 hores
Consulteu el preu

Descripció

El curs Tècnic Europeu en Aparadorisme Estratègic & Branding et prepara mitjançant tècniques i estratègies innovadores pròpies i essencials per ser un professional capaç de desenvolupar projectes globals d'aparadorisme i branding professional. El programa formatiu et dóna les eines per millorar les teves habilitats, actituds i aptituds professionals, així com les capacitats tècniques i teòriques.
El perfil professional d'l'aparadorista és de gran importància per a les empreses ja que l'aparador és el presentador directe de l'empresa sigui quina sigui la seva raó comercial. La comunicació visual té un gran pes sobre els clients potencials i l'èxit és conèixer les claus de la comunicació.
Ártidi forma professionals apassionats i creatius, capaços de canviar la percepció de el consumidor buscant la innovació i gaudint en el seu treball.
El Postgrau és un curs exclusiu de Ártidi yconsta d'una titulació pròpia amb competències nacionals i internacionals reconeguda per ASEMAIC, ACAP i TrendsSchool.
A més, ha servit per establir les bases de la qualificació professional de IMPLANTACIÓ D'ESPAIS COMERCIALS definida per l'Institut Català de les Qualificacions Professionals de la Generalitat de Catalunya (ICQP).
El Postgrau de Tècnic Europeu en Aparadorisme Estratègic i Branding té una durada de 160 hores, s'estructura en 2 mòduls formatius i un projecte final en què es combina la teoria amb la pràctica. Cadascun d'aquests mòduls incorpora un percentatge d'hores destinades a l'ampliació de coneixements complementaris (CACC) que valora el treball dels estudiants en cada un dels projectes realitzats.

Temari

• Mòdul formatiu I: Aparadorisme estratègic.
• Mòdul formatiu II: Branding i màrqueting en el punt de venda.
• Projecte final: El poder de cridar l'atenció.
Per completar la formació acadèmica és necessari desenvolupar un projecte creatiu i innovador on s'apliquin tots coneixements teoricopràctics adquirits.
La presentació de el projecte final pot fer-se de forma presencial a l'escola o mitjançant videoconferència. Aquesta segona opció, adreçada a aquells estudiants que desenvolupin el projecte final en el seu lloc d'origen.
La data de presentació i els continguts específics de la mateixa es confirmen una vegada iniciades les classes de projecte final.
• Briefing i contrabriefing
• Fase tutoritzada de el projecte
• Presentació de la proposta definitiva i aprovació de tutor
• Muntatge i desenvolupament de el projecte final

Destinataris

Dirigit a professionals de el comerç, aparadorisme, marxandatge, màrqueting, interiorisme, moda, estilisme, assessors d'imatge i també interessats sense coneixements previs que desitgin obtenir una formació i titulació de Postgrau de ÁRTIDI per a orientar la seva carrera laboral.

Requisits

Professionals de el comerç, marxandatge, màrqueting, interiorisme, moda, estilisme, assessors d'imatge i també interessats sense coneixements previs.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Idiomes en els quals s'imparteix

Castellà

Durada

Durada curs online: De el 01 de juny de 2020 al 31 de Juliol de 2020. Durada curs presencial: De el 15 de juny de 2020 al 30 de Juliol de 2020.

Objectius

• Aprendre les competències professionals de l'Aparadorista.
• Dissenyar i intervenir en la imatge de marca de botigues, stands, pop up stores, botigues insígnia, corners, ...
• Aconseguir projectes creatius i innovadors que diferenciïn la marca de la seva competència i la posicionin en el mercat.
• Interpretar la llum, el color, les formes, els volums i tots aquells aspectes relacionats amb el disseny.
• Conèixer materials, tècniques i estratègies per a la construcció d'aparadors de diferents tipologies i productes.
• Dur a terme accions promocionals i de comunicació alternativa en el punt de venda.
• Participar en projectes d'arquitectura efímera, escenografies, museologia i gestió d'esdeveniments.
• Col·laborar amb professionals de el disseny gràfic, l'art, el màrqueting i disciplines afins.
• Assolir una base sòlida per a desenvolupar la carrera professional a nivell nacional i internacional.

Perspectives laborals

8 de cada 10 aparadoristes i visual merchandisers titulats que exerceixen com a professionals han estat formats en Ártidi. A l'acabar el curs una orientadora professional aconsella als alumnes sobre les sortides laborals tenint en compte els seus estudis; experiència professional i una anàlisi DAFO personalitzat.

Promocions

Finançament a mida per a estudiants.

Preu

Consulteu el preu
Descripció de l'preu: Preu online: 1980 euros (reserva de plaça inclosa). Preu presencial: 3075 euros (reserva de plaça inclosa).

Avantatges del curs

Ártidi ha estat l'únic centre de formació que ha realitzat les qualificacions professionals juntament amb ICQP. Mitjançant la web ÁRTIDI WORKING, els alumnes tenen l'oportunitat de llogar o vendre els aparadors creats durant el curs, permetent la promoció, recuperació i inversió de la quantitat econòmica percebuda per a nous projectes. Ártidi realitza anualment formació In Company a més de 20 empreses de diferents sectors com Nike; Adidas; Cambras de Comerç; Freipan entre d'altres. Aquest contacte amb les empreses permet adaptar els programes formatius a la realitat de l'mercat actual cobrint així les necessitats de les empreses. Instal·lacions òptimes per a la formació de l'aparadorisme i de l'visual merchandising. Assessoria d'imatge aplicada a maniquís. L'escola organitza activitats i esdeveniments amb grans centres comercials, associacions, fires i markets, galeries d'art i empreses on s'exposen els projectes dels alumnes.

Borsa de treball

Borsa de treball activa amb més de 90 empreses col·laboradores per a realitzar pràctiques formatives amb empreses de reconeixement internacional i nacional: Ikea, Escada, La Mallorquina, Grup Inditex

Horari

Horari curs presencial: De dilluns a dijous de 10:00 a 14:00. Data final de la càrrega lectiva el 30 de juliol 2020.
Postgrau de Aparadorisme Estratègic, Visual Design & Branding
ÁRTIDI Escola Superior d'Aparadorisme, Visual Merchandising, Disseny i Imatge
Campus i seus: ÁRTIDI Escola Superior d'Aparadorisme, Visual Merchandising, Disseny i Imatge
ÁRTIDI Escola Superior d'Aparadorisme, Visual Merchandising, Disseny i Imatge
C/ La /Llacuna 50 08005 Barcelona
Sol·licita informació
X