Serveis

Biblioteca
Borsa de treball
Pràctiques a empreses
Serveis de menjador / restauració

Descripció del centre

ÁRTIDI Escola Superior d'Aparadorisme, Visual Merchandising, Disseny i Imatge és una escola privada situada a Barcelona que porta des de l'any 1992 formant a Aparadoristes, Visual Merchandisers, Personals Shoppers, Assessors d'imatge, Interioristes comercials, Escenògrafs i disciplines dirigides al comerç, moda i disseny.

En l'actualitat ÁRTIDI s'ha convertit en la major Escola d'Europa en formació d'Aparadorisme, Visual Marxandatge i ensenyaments de comerç.

La London School of Architects i mitjans de comunicació nacionals i internacionals han destacat que les instal·lacions de l'escola són les més equipades per formar professionals altament qualificats.
 
L'objectiu d'ÁRTIDI és formar els seus alumnes des del punt de vista acadèmic, i també proporcionar-los les estratègies i coneixements necessaris perquè aprenguin per si mateixos a innovar i millorar en el camp de les tècniques de venda.

Característiques

Experiència
Des de l'any 1992 aproximadament el 80% dels alumnes de ÁRTIDI han acabat treballant com aparadoristes i visual merchandisers i el 57% com a assessors d'imatge.
Requisits d'admissió
En funció de la tipologia de curs i la modalitat dels requisits variaran.
Model educatiu
Metodologia basada en un aprenentatge 70% pràctic i 30% teòric per apropar l'alumnat el màxim possible a la realitat professional.
Instal·lacions
L'escola disposa de més de 1000 m2 d'instal·lacions.
A qui es dirigeix
Els cursos, en funció de la seva tipologia, estan orientats a diversos tipus de destinataris:
• Les formacions especialitzades en retail i imatge personal i corporativa s'adapten als horaris i expectatives de l'alumne.
• Els màsters estan ideats per a professionals en actiu o persones interessades en donar un nou gir a la seva vida professional.
• Els postgraus estan més orientats a un àmbit relacionat amb cada sector. Cursant dos postgraus es pot obtenir un màster.
• Per a aquells que busquen una primera presa de contacte l'escola oferta programes formatius breus que s'imparteixen en època d'estiu o en vacances.

Campus i seus

ÁRTIDI Escola Superior d'Aparadorisme, Visual Merchandising, Disseny i Imatge
C/ La /Llacuna 50 08005 Barcelona

Altres centres que et poden interessar

ÁRTIDI Escola Superior d'Aparadorisme, Visual Merchandising, Disseny i Imatge
X