Curs de Tècnic en Gastronomia i Restauració

Cicle formatiu de grau mitjà
Oficial / homologat
Presencial
3 anys
entre 5000 € i 10000 €

Descripció

El nostre programa tècnic forma a futurs talents de l'Hostaleria, acompanyant l'alumne de manera
personalitzada, i capacitant-lo per exercir les professions, a nivell internacional:

 Itinerari Cuina: Xef, cap de Partida, Cap de Pastisseria, Reboster.
 Itinerari Restaurant: Maître, Sommelier, Cap de Rang, Barman, Responsable de Restaurant.

Durant les Jornades de Desenvolupament Professional, les millors companyies hoteleres i empreses de restauració i xefs de restaurants es reuneixen a EUHT StPOL per seleccionar joves promeses en l'àmbit de
la Gastronomia i la Restauració facilitant així les pràctiques dels nostres alumnes en les millors cuines i
restaurants del món i la seva incorporació al món laboral.

Associació d'antics alumnes I BORSA DE TREBALL
EUHT StPOL disposa d'una de les borses de treball del sector turístic i hoteler més antigues del país. La destacada trajectòria dels nostres antics alumnes és una referència per als alumnes que finalitzen estudis per tal de trobar feina de forma immediata. És una borsa de treball prestigiosa i demandada per part de les més reconegudes empreses hoteleres.

JORNADES DE DESENVOLUPAMENT PROFESSIONAL
Anualment es convida a empreses de les més importants del sector, amb presència a Espanya, els qui vénen per seleccionar els alumnes sortints per formar part dels seus plans de formació de futurs directius. La idea és aconseguir les pràctiques de fi d'estudis per així incorporar-se definitivament als seus equips.

Temari

Pla d'Estudis -
mòduls:

Seguretat, higiene i protecció ambiental en hostaleria
Processos de pastisseria i rebosteria
ofertes gastronòmiques
Preelaboració i conservació d'aliments
tècniques culinàries
Postres en restauració
Operacions en restaurant
Operacions en bar i cafeteria
Servei de vins
Servei de restaurant i esdeveniments especials
productes culinaris
Tècniques de comunicació en hostaleria
Anglès professional per a serveis de restaurant
francès
Formació i orientació laboral
Empresa i iniciativa emprenedora
Gestió administrativa i comercial en restauració
Recursos humans i direcció d'equips en restauració
Gestió de la qualitat
projecte final
síntesi
Pràctiques departament de cuina? pastisseria
Pràctiques departament de restaurant? bar
Pràctiques d'estiu
Curs de Tècnic en Gastronomia i Restauració
Escola Universitària d' Hoteleria i Turisme de Sant Pol de Mar
Campus i seus: Escola Universitària d' Hoteleria i Turisme de Sant Pol de Mar
Escola Universitària d' Hoteleria i Turisme de Sant Pol de Mar
Carretera Nacional II, s/n 08395 Sant Pol de Mar (Barcelona)
Cursos més populars
X