IES Esteve Terradas

Cicle formatiu de grau mitjà de Manteniment electromecànic.

IES Esteve Terradas

Cicle formatiu de grau mitjà
Presencial
Oficial / Homologat
2 Anys

Descripció

La competència general d'aquest títol consisteix a muntar i mantenir maquinària i equip industrial i línies automatitzades de producció d'acord amb els reglaments i normes establertes, seguint els protocols de qualitat, de seguretat i de prevenció de riscos laborals i respecte ambiental.Temari del curs

Mòduls professionals de durada
 • Tècniques d'Unió i muntatge. 132
 • Electricitat i automatismes elèctrics. 231
 • Automatització pneumàtica i hidràulica. 198
 • Muntatge i manteniment mecànic. 198
 • Muntatge i manteniment elèctric/electrònica. 165
 • Instal·lació i manteniment de línies automatitzades. 198
 • Direcció de formació i ocupació 99
 • Tècniques de fer 198
 • Empresa i iniciativa emprenedora 66
 • Tècnic anglès 99
 • Síntesi 66

Competències per a les que et prepara el curs

a) Obtenir les dades necessàries a partir de la documentació tècnica per realitzar les operacions associades al muntatge i manteniment de les instal-lacions.
b) Elaborar el pressupost de muntatge o de manteniment de les instal-lacions.
c) Aprovisionar els recursos i mitjans necessaris per a escometre l'execució del muntatge o del manteniment de les instal-lacions.
d) Proposar modificacions de les instal-lacions d'acord amb la documentació tècnica per garantir la viabilitat del muntatge, resolent els problemes de la seva competència i informant d'altres contingències.
e) Muntar els sistemes mecànics, hidràulics, pneumàtics i altres elements auxiliars associats a les instal-lacions electromecàniques.
f) Muntar sistemes elèctrics i de regulació i control associats a les instal-lacions electromecàniques, en condicions de qualitat i seguretat.

Durada

2000 hores
Data d'inici: 12 de setembre del 2016

Objectius

a) Identificar la informació rellevant, interpretant plànols, esquemes i fitxes tècniques per obtenir les dades necessàries. b) Valorar materials i mà d'obra, consultant catàlegs, tarifes de fabricant i taxes horàries per elaborar pressupostos. c) Seleccionar eines i equips, utilitzant esquemes de muntatge i instruccions de manteniment per aprovisionar els recursos. d) Documentar els problemes identificats de la seva competència, realitzant els plànols o croquis necessaris per proposar modificacions de les instal-lacions. e) Identificar els components hidràulics, pneumàtics i elements auxiliars d'una instal-lació electromecànica, interpretant la documentació tècnica per muntar els sistemes mecànics. f) Fixar i connectar els components hidràulics, pneumàtics i elements auxiliars d'una instal-lació electromecànica, manejant eines i aplicant tècniques de muntatge per muntar els sistemes mecànics. g) Identificar els components elèctrics i de regulació i control, interpretant la documentació

Titulació obtinguda

Técnic de Manteniment Electromecànic.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Cicle formatiu de grau mitjà de Manteniment electromecànic.

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Cicle formatiu de grau mitjà de Manteniment electromecànic.