Curs de Muntatge i Manteniment d'Instal·lacions Elèctriques de Baixa Tensió

Curs
On-line | Semi-presencial
Barcelona
Consulteu el preu

Descripció

Prepara't amb MasterD el curs d'instal·lador electricista i aprèn el treball en instal·lacions elèctriques de baixa tensió i especialitzat en una de les professions més demandades en l'actualitat.
Les empreses necessiten professionals amb una acreditació oficial en electricitat per a realitzar el muntatge i manteniment d'instal·lacions elèctriques en habitatges.
Amb aquest curs d'electricitat et prepares per obtenir el certificat de professionalitat d'electricitat ELEE0109 de muntatge i manteniment d'instal·lacions elèctriques de baixa tensió un cop superades les proves d'acreditació de competències que cada any convoquen les comunitats autònomes. Aconsegueix el teu certificat professional en electricitat i accedeix al mercat laboral amb garanties.
Podràs preparar-te pel carnet instal·lador electricista través de classes en directe amb el teu professor, tallers presencials al teu centre més proper i pràctiques professionals en empreses del sector elèctric.
Prepara el curs d'electricitat de MasterD i aconsegueix el teu certificat oficial superat les proves d'acreditació de competències que cada any convoquen les comunitats autònomes.
Fer aquest curs és fonamental per poder exercir com a instal·lador elèctric.

Pràctiques

Realització de pràctiques professionals d'electricista.

Avantatges del curs

Campus online amb el millor en tecnologia per a formació.

Borsa de treball

Borsa exclusiva d'ocupació disponible.
Curs de Muntatge i Manteniment d'Instal·lacions Elèctriques de Baixa Tensió
Instituto Tecnológico MasterD
Campus i seus: Instituto Tecnológico MasterD
Instituto Tecnológico MasterD Barcelona
C/Valencia, 79-81 08029 Barcelona
Cursos més populars
X