Instituto Tecnológico MasterD

Curs de Muntatge i Manteniment d'Instal·lacions Elèctriques de Baixa Tensió

Instituto Tecnológico MasterD

Descripció

Prepara't amb MasterD el curs d'instal·lador electricista i aprèn el treball en instal·lacions elèctriques de baixa tensió i especialitzat en una de les professions més demandades en l'actualitat.

Les empreses necessiten professionals amb una acreditació oficial en electricitat per a realitzar el muntatge i manteniment d'instal·lacions elèctriques en habitatges.

Amb aquest curs d'electricitat et prepares per obtenir el certificat de professionalitat d'electricitat ELEE0109 de muntatge i manteniment d'instal·lacions elèctriques de baixa tensió un cop superades les proves d'acreditació de competències que cada any convoquen les comunitats autònomes. Aconsegueix el teu certificat professional en electricitat i accedeix al mercat laboral amb garanties.

Podràs preparar-te pel carnet instal·lador electricista través de classes en directe amb el teu professor, tallers presencials al teu centre més proper i pràctiques professionals en empreses del sector elèctric.

Prepara el curs d'electricitat de MasterD i aconsegueix el teu certificat oficial superat les proves d'acreditació de competències que cada any convoquen les comunitats autònomes.

Fer aquest curs és fonamental per poder exercir com a instal·lador elèctric.
Veure més

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Curs de Muntatge i Manteniment d'Instal·lacions Elèctriques de Baixa Tensió

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb i del Centre relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Curs de Muntatge i Manteniment d'Instal·lacions Elèctriques de Baixa Tensió