Curs de Prevenció de Riscos Professionals

1010 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Informa't sobre les condicions
Sol·licita informació
CEAC
Curs de Prevenció de Riscos Professionals
Sol·licita informació
Cicle formatiu de grau superior
Distància
1100 hores
Consulteu el preu

Descripció

Creix anualment la contractació entre titulats en Prevenció de Riscos Professionals
Els serveis públics d'ocupació registren un creixement sostingut durant l'any 2014 en els titulats en Tècnic en Prevenció de Riscos Professionals. Això suposa un increment de gairebé un 30% respecte al mateix període de l'any anterior.
Una professió reconeguda que mereix la millor formació, i la trobaràs a CEAC. Converteix-te en Tècnic en Prevenció de Riscos Professionals i aprèn a planificar accions que evitin els accidents laborals i millorin el rendiment i la satisfacció dels treballadors en empreses de tot tipus

Temari

  • Prevenció de riscos: fonaments i normatives.
  • La gestió de la prevenció.
  • L'organització de la prevenció de riscos
  • Condicions de seguretat, lloc de treball, senyalització i protecció.
  • Riscos particulars: químic i biològic, elèctric i risc d'incendi.
  • Ambient físic de treball (I).
  • Ambient físic de treball (II).
  • Riscos específics.
  • Emergències i primers auxilis.
  • Organització del treball. Ergonomia.
  • Factors psicofísics i socials.
Material

Tens tot el material que necessites per aplicar de forma pràctica el que aprens en el curs i convertir-te en un Tècnic en Prevenció de Riscos Professionals.
  • Material didàctic: Elaborat per experts en formació a distància i adaptat a les teves necessitats. Conceptes, esquemes visuals i exercicis perquè aconsegueixis un aprenentatge complet, actual i fàcil d'entendre.
  • Material multimèdia: amb la normativa legal actualitzada i material complementari (guies, notes i fitxes tècniques de prevenció de riscos, i enllaços d'interès).
  • Material oline: al campus en línia podràs trobar totes les proves d'avaluació a més de recursos que faran la teva experiència d'estudi completa.

Competències per a les quals et prepara el curs

Conèixer a fons el marc normatiu que regula la prevenció de riscos professionals, juntament amb el coneixement de les responsabilitats, els drets i els deures existents en aquest àmbit. Dominar els principis de la gestió de la prevenció, així com l'estructura organitzativa de la mateixa en funció de les condicions de treball. Aprendre a desenvolupar les mesures de seguretat bàsiques segons els sectors i els llocs de treball, especialment en tres eixos fonamentals de riscos: químics i biològics, elèctrics i incendis. Conèixer els efectes sobre la salut del treballador de l'ambient físic de treball, com ara la il·luminació inadequada, soroll, condicions climàtiques, radiacions, color, etc. Conèixer els riscos que es poden derivar de la pròpia organització del treball referits tant a la càrrega física de treball com a factors potencialment perillosos derivats d'una organització deficient.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Metodologia

Metodologia a distància.

Pràctiques

Fes les pràctiques de Prevenció de Riscos Professionals en grans empreses del sector com Construccions de les Conduccions del Sud S.A. (Cotronic), DKV Seguros S.A. o Grup OTP entre d'altres.

Perspectives laborals

Tècnic de prevenció en l'Administració Pública. Coordinador de prevenció, seguretat i / o higiene en el departament de recursos humans. Crea la teva pròpia empresa d'auditoria i assessorament.

Avantatges del curs

Avantatges CEAC: Pràctiques professionals en empreses com DKV Seguros S.A. o Grup OTP entre d'altres. Orientació laboral i borsa de treball. Realització de videoconferències durant el curs.
Curs de Prevenció de Riscos Professionals
CEAC
Sol·licita informació
X