Curs de Trauma en l'infància i l'adolescència

1083 Persones estan visitant aquest curs
entre 2.500 € i 5.000 €
Sol·licita informació
Col.legi Oficial de Psicologia de Catalunya
Curs de Trauma en l'infància i l'adolescència
Sol·licita informació
Curs
On-line
9 hores
entre 2.500 € i 5.000 €

Descripció

El Curs de Trauma en l'infancia i adolescencia, es tracta la problemática que causan els traumas.

Temari

Què és el Trauma infantil i adolescent? Com abordar-lo des de la perspectiva de l'EMDR? Sessió 1: Què és el Trauma infantil i adolescent? Com abordar-? Definició de Trauma i Tipus de Trauma Conceptualització i planificació de el cas Preparació de el cas, recursos reguladors i necessaris.
Sessió 2: "Afecció, abandonament prematur i adopció" Explicació sobre l'afecció, i els tipus de vinculació Abandonament d'hora i adopció vista.
Sessió 3: "Dissociació infantil i els seus abordatges" La dissociació com a mecanisme de defensa sa La dissociació no adaptativa La dissociació estructural Abordatges clínics. Introdueix només el programa, assignatures de el curs o temari, pots organitzar-lo en subnivells. Pensa que és un camp important d'orientació per a l'alumne.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Metodologia

Online

Idiomes en els quals s'imparteix

Castellà

Objectius

Objectius Generals:
  • Introducció a l'Trauma des de la perspectiva EMDR.
Objectius específics:
  • Definició i tipus de Trauma Conceptualització de el cas Preparació de el cas, recursos reguladors Explicació sobre l'afecció i els tipus de vinculació Adopció vista des de la perspectiva de l'EMDR Dissociació defensiva i estructural.

Titulació obtinguda

Curs de Trauma a la Infància i l'Adolescència

Preu

entre 2.500 € i 5.000 €
Col·legiat / a COPC: 45,00 euros Col·legiats / es d'altres Col·legis de Psicologia d'Espanya amb conveni: 45,00 euros Estudiants de grau de Psicologia: 36,00 euros No col·legiat / a: 81,00 euros Precol·legiats / es: 36,00 euros Col·legiats / des amb bonificació especial per desocupació: 36,00 euros

Professorat

Florència Scarpato Psicòloga. Psicoterapeuta Psicoanalista. Especialista en Psicologia clínica. Clínic EMDR nens, adolescents i adults. Consultor EMDR adults. Especialista en trauma complex i aferrament. Ponent de tallers i conferències a pares, mares i docents. Professora de Psicopatologia de l'Màster i Postgrau Psicoteràpia Psicoanalítica amb nens i adolescents Roser Batalla Psicòloga especialista en Psicologia Clínica, Clínica i Consultora EMDR en adults i nens.
Curs de Trauma en l'infància i l'adolescència
Col.legi Oficial de Psicologia de Catalunya
Campus i seus: Col.legi Oficial de Psicologia de Catalunya
Col.legi Oficial de Psicologia de Catalunya
C/ Rocafort, 129 08015 Barcelona
Sol·licita informació
X