Curs Oficial de Tripulant de Cabina de Passatgers (TCP)

1101 Persones estan visitant aquest curs
Preu 1.900 €
Sol·licita informació
Aerolink
Curs Oficial de Tripulant de Cabina de Passatgers (TCP)
Sol·licita informació
Curs
Presencial
Sabadell (Barcelona)
135 hores
Preu 1.900 €

Descripció

AEROLINK és una Escola de Formació Aeronàutica amb reconeguda experiència en el sector de l'ensenyament i aprovada per la Direcció General d'Aviació Civil.

El curs de Tripulant de Cabina de Passatgers va dirigit a totes aquelles persones interessades en el món de l'aviació amb habilitat de comunicació, amb ganes de conèixer món i de relacionar-se amb altres cultures.

AEROLINK té establerts contactes amb diferents companyies aèries i empreses del sector en contínua demanda laboral a causa de la posició turística privilegiada que el nostre país ofereix.

El Curs està impartit per professionals en actiu altament qualificats (Pilots, Auxiliars de Vol, Psicòlegs, Metges ...) tots ells autoritzats per la Direcció General d'Aviació Civil.

Aquest curs et permet obtenir el Certificat de Tripulant de Cabina de Passatgers emès per la Direcció General d'Aviació Civil. També podràs mitjançant aquest curs dedicar-te a treballs d'hostessa de vaixell, de tren o de congressos, agent de passatge i atenció al client.

Objectius del curs
Instruir l'alumne amb els coneixements Teòric-Pràctics que li permetin obtenir el Certificat Oficial expedit per la Direcció General d'Aviació Civil que les companyies aèries exigeixen per al'exercici de la professió d'Auxiliar de Vol.

Documentació prèvia a presentar
2 fotocòpies del DNI
2 fotografies (mida carnet)
Certificat Mèdic Aeronàutic Classe 2

Es valorarà

En altres llengües
Habilitats comunicatives
Capacitat de treball en equip i orientació al client

Requisits

Edat mínima: 18 anys Estatura mínima: Dones 1.60m. i Homes 1.70m. (varia segons la companyia) Natació: 100m. en 2 minuts i 30 segons Certificat Mèdic Classe 2 Anglès (conversa, nivell mitjà)

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Curs Oficial de Tripulant de Cabina de Passatgers (TCP)
Aerolink
Campus i seus: Aerolink
Aerolink
Aeropuerto de Sabadell Edificio Aerolink 08205 Sabadell (Barcelona)
Sol·licita informació
X