Xef Especialitzat en Bio-dietètica

Curs
Presencial
Barcelona
entre 500 € i 1000 €

Descripció

Menjar correctament no només és ingerir aliments . Cal buscar que aquests siguin sans i prendre'ls en la justa proporció perquè tinguin un equilibri nutricional que afavoreixi la nostra salut .

Els consumidors estan cada dia més conscienciats de la importància d'una bona alimentació pel que cada vegada busquen millors combinacions i productes més saludables a l'hora d'alimentar- .

El Mòdul de Xef especialitzat en Bio - Dietètica pretén formar professionals tant de la cuina com de la pastisseria per suplir aquesta mancança en la restauració : és una formació intensiva especialitzada en la confecció de plats sans i equilibrats , amb productes biològics , en la qual es pretén que els professionals del sector puguin fer creacions espectaculars que a més siguin beneficioses per a la salut . Es busca que aquests professionals puguin elaborar menús dietèticament correctes , tant per a persones sanes que vulguin cuidar-se, com per a aquelles que estiguin afectades per diferents patologies relacionades amb la dieta .
Aquest mòdul és un complement dels estudis de cuina del mòdul A i B ( Cuiner / ai Xef ) de l'Escola i amb ell s'obté la titulació de Xef especialitzat en Bio - Dietètica .
Xef Especialitzat en Bio-dietètica
Escuela Bellart
Campus i seus: Escuela Bellart
Escuela Bellart
C/ Aribau, 83 08036 Barcelona
Cursos més populars
Sol·licita informació
X