Trobeu el vostre curs ideal

9%

Què vols estudiar?

Educaweb.com, el cercador de formació que més creix en posicionament SEO

Nota de premsa

  • 05/02/2019

  • Deixa el teu comentari
  • Valora


 
• Educaweb.com es manté com el cercador de formació del país amb major visibilitat de domini, segons l'índex elaborat per Sixtrix
 
• El portal especialitzat en orientació acadèmica i professional es col·loca en el lloc número 15 del Top-100 SEO guanyadors 2018 elaborat per la mateixa empresa
 
• Educaweb supera els dos milions de visites en les tres primeres setmanes de l'any, la seva millor xifra dels últims cinc anys
 
Dimarts, 5 de febrer. Educaweb.com millora el seu posicionament en els cercadors d'internet, fins al punt que s'ha convertit en el cercador de formació del país amb major visibilitat de domini, amb 53,92 punts a finals de gener, segons l'empresa especialitzada en SEO Sixtrix. Aquest indicador permet valorar l'èxit de les mesures realitzades per a millorar la Search Engine Optimization i els efectes dels canvis realitzats en l'algorisme de Google.
 
El lideratge d'Educaweb.com es manté des d'octubre de 2018, data en què el portal especialitzat en orientació acadèmica i professional va desbancar al seu principal competidor en el mercat dels cercadors de formació.
 
L'índex de visibilitat és congruent amb una altra anàlisi elaborada per la mateixa empresa. Així, Educaweb.com s'ha situat en el lloc número 15 del rànquing Top-100 SEO guanyadors 2018, que valora el percentatge de creixement de l'índex de visibilitat durant l'any passat, i que en el cas de Educaweb ha estat d'un 201,37%.
 
El cercador especialitzat d'orientació és l'únic portal del sector de l'educació i la formació que figura en la classificació d'àmbit internacional elaborada per Sistrix, per darrere d'efesalud.com, wallapop.com o clara.es, els tres dominis que encapçalen el rànquing.
 
Les millores en el posicionament en les pàgines de resultats dels cercadors d'internet, principalment Google, també té el seu correlat en les xifres d'audiència del portal, que aquest mes de gener han aconseguit xifres històriques.
 
Educaweb.com ha superat els dos milions de visites a pàgines durant les tres primeres setmanes del 2019, un 69,13% més que en el mateix període de 2018, i la xifra més alta des de 2014.
 
Educaweb és un cercador de formació especialitzat en orientació acadèmica i professional que facilita als usuaris la informació que necessiten per a trobar la formació més adequada per a desenvolupar el seu projecte professional i de vida des de 1998. En el seu portal, que compta amb un cercador amb més de 30.000 cursos i 20.000 centres de formació, ofereix continguts, eines i serveis d'accés lliure i gratuït que ajuden l'usuari a triar la formació més adequada. Des del seu origen, Educaweb ha aconseguit destacar com a eina essencial per a la cerca de formació i informació, amb més de 16,5 milions de visites en els últims dotze mesos (unes 45.000 visites diàries) i més de 210.000 usuaris registrats.
 
Educaweb forma part del Grupo Educaedu, que compta amb més de 50 portals de formació que generen una audiència global de pràcticament 80 milions d'usuaris a l'any. Aquesta audiència el converteix en el líder dels cercadors de formació en països com Espanya, Mèxic, Colòmbia i Xile. En concret, a Espanya el grup ha aconseguit una audiència de gairebé 50 milions d'usuaris en l'últim any, la qual cosa el converteix en el líder del mercat.
 
Contacte de premsa:
 
Redacció
 
93 215 13 65
 
redac@educaweb.com
 
Deixa el teu comentari