Trobeu el vostre curs ideal

9%

Què vols estudiar?

Ja pots presentar-te als Premis Educaweb d'Orientació Acadèmica iProfessional 2021!

Novetat Educaweb


 • Deixa el teu comentari
 • Valora


Novetat Educaweb


"Uns premis per reconèixer el treball que realitzen els professionals i les professionals, els centres, les institucions i les empreses, i promoure l'orientació acadèmica i professional com bé públic i d'accés universal". Amb aquesta declaració d'intencions comencen les bases dels Premis Educaweb 2021, disponibles per a totes aquelles persones físiques o jurídiques que desitgin donar a conèixer la seva tasca en l'àmbit de l'orientació, i contribuir a la millorar-la.

Engega, per tant, la 14a edició dels Premis Educaweb, amb els quals es busca reconèixer, donar visibilitat i promoure les iniciatives d'orientació en qualsevol etapa de la vida, des de la infantesa a l'adultesa, potenciar les competències per a la gestió de la carrera professional i l'emprenedoria, i fomentar la igualtat d'oportunitats i la no discriminació.

Les persones i entitats interessades poden presentar el seu projecte d'orientació acadèmica i professional abans del 15 de juliol del 2021 en alguna de les categories següents:
 
 • Institucions: projectes d'institucions, administracions públiques, organitzacions, associacions, centres educatius i empreses d'orientació creats i implementats abans del juny del 2021.
 
 • Professionals: projectes presentats individualment per professionals creats i implementats abans del juny del 2021. 
 
 • Menors de 35 anys amb projectes no aplicats: projectes d'orientació acadèmica i professional elaborats per persones menors de 35 anys i encara no implementats.
 
 • Empreses: projectes d'orientació acadèmica i professional dissenyats i creats des de l'empresa i implementats abans del juny del 2021.
 

Presentar el projecte a través d'un formulari en línia

 
En aquesta edició, les persones i entitats hauran d'emplenar un formulari en línia on hauran de completar els camps següents:
 
 1. Títol
 2. Introducció o breu descripció del projecte
 3. Objectius (generals i específics)
 4. Destinataris (edat, col·lectius, etc.)
 5. Justificació de la iniciativa
 6. Metodologia
 7. Recursos utilitzats (humans, materials, etc.)
 8. Pressupost
 9. Temporalització
 10. Avaluació dels resultats i impacte
 11. Conclusions
 12. Bibliografia (camp obligatori només en la categoria de menors de 35 anys)
 13. Vídeo resum del projecte (opcional) 
 
Per obtenir més informació sobre la dotació dels premis, el procés d'avaluació i els criteris del jurat, així com també dels compromisos que assumeixen els participants en el certamen aquí tens les bases dels Premis Educaweb 2021.

Si vols més informació sobre els Premis i els projectes guanyadors en cada edició, pots consultar la pàgina web del certamen. Recorda que també pots consultar el repositori de projectes d'orientació d'Educaweb, on trobaràs els més de 400 projectes que s'han presentat al llarg de totes les edicions dels Premis Educaweb. Allà podràs realitzar cerques de projectes per categories, objectius, persones destinatàries i edicions.


Obert el termini per patrocinar i col·laborar amb el certamen

Els Premis Educaweb reben la col·laboració de persones, institucions i organitzacions convençudes que l'orientació acadèmica i professional és un bé públic que hauria de ser d'accés universal que, exercit per professionals de l'orientació, garanteix una presa de decisions fonamentada en el propi projecte, professional i de vida, la qual cosa contribueix, al seu torn, a reduir el fracàs escolar i potenciar les economies eficients i les societats més justes.

Si vols patrocinar o col·laborar amb els Premis Educaweb, pots escriure un correu electrònic a publi@educaweb.com. 

T'hi esperem!

 
Deixa el teu comentari