Trobeu el vostre curs ideal

9%

Què vols estudiar?

La Fundació Eduard Soler prepara els professionals que donaran resposta a les necessitats de la industria del futur

Novetat Educaweb

Centre de referència en formació tecnològica i industrial: cicles formatius de grau superior i formació continua

  • 26/03/2021

  • Valora

  • Deixa el teu comentari
Fundació Eduard Soler
Contingut patrocinatL'Escola de Formació Professional de la Fundació Eduard Soler (FES) és considerat un centre de referència per la qualitat dels seus estudis tècnics que ofereix en Formació Professional reglada, cicles formatius de grau superior en Robòtica, Automatització i Mecatrònica i Disseny i Programació en Fabricació Avançada i una àmplia oferta de cursos de formació continua de temàtica tecnològica i industrial.
 
El projecte educatiu del centre aposta per oferir una atenció personalitzada i una formació de qualitat amb aprenentatge pràctic a partir de la Formació Professional Dual (basada amb el propi model del centre "Estudia i treballa") que proporciona un perfil professional adaptat a les necessitats actuals i altament valorat per a les empreses.  Els estudiants dels cicles formatius tecnològics de grau superior del centre, duals i amb doble titulació, tenen una inserció laboral que frega el 100%.
 
El centre disposa d'unes instal·lacions modernes equipades amb la tecnologia necessària per facilitar l'aprenentatge als alumnes (aules i laboratoris amb sistemes automàtics, PLC i robots, CAD-CAM, CNC, simuladors, fabricació additiva, i un ampli taller amb torns, centres de mecanitzat i cabines de soldadura). A més, disposa d'allotjament compartit pels estudiants que viuen a les afores de la comarca.
 

CFGS en Robòtica, Automatització i Mecatrònica

 
L'evolució  industrial ens ha portat cap a la societat de la informació i la digitalització, donant lloc al que s'anomena indústria 4.0 amb sistemes de producció descentralitzada, interconnectats i adaptatius. El cicle formatiu combina l'estudi de la tecnologia mecànica, l'electrònica, els sistemes de control, la informàtica i les comunicacions industrials, de manera integrada, per donar resposta a les necessitats de la indústria del futur.
 

CFGS en Disseny i Programació en Fabricació Avançada

 
L'avanç de la tècnica ens proporciona noves tecnologies aplicables a la fabricació mecànica que permeten millores en els processos productius donant lloc al que es coneix com a Smart Factory. Aquest cicle combina l'estudi de les tecnologies de fabricació convencional, tècniques CNC i CAM i de disseny de productes mecànics, amb la fabricació additiva, tractament d'imatges, simulació i processos de fabricació avançats.
 
 
Deixa el teu comentari