Preguntes freqüents

Consulta les respostes a les preguntes més habituals realitzades a l’equip d’orientadors i orientadores d’Educaweb

Estudis per treballar en màrqueting

Què puc estudiar si vull dedicar-me al màrqueting?

Si vols treballar en màrqueting hi ha diferents estudis oficials que et permetran accedir al món laboral.

Depenent del teu punt de partida podràs triar entre algunes de les opcions acadèmiques següents:

- Si compleixes amb algun dels requisits d'accés, pots estudiar una carrera universitària, com per exemple el Grau en Màrqueting i Comunicació o el Grau en Màrqueting.

- Si ets titulat universitari i vols especialitzar-te amb estudis de postgrau, pots cursar el Màster Universitari en Màrqueting Digital o el Màster Universitari en Direcció de Màrqueting.

- També tens l'opció de realitzar estudis d'FP, de grau mitjà o superior, de la família professional Comerç i Màrqueting, com per exemple el Cicle Formatiu de Grau Superior en Màrqueting i Publicitat.

- Finalment, hi ha Certificats de Professionalitat amb els quals podries adquirir les competències necessàries per treballar en aquest camp, com el d'Assistència a la investigació de mercats o el d'Implantació i animació d'espais comercials.

Cada titulació et capacitarà per dur a terme diferents tasques en ocupacions relacionades amb el màrqueting. Els titulats universitaris solen desenvolupar funcions de major responsabilitat en llocs de treball amb un major salari. En ocasions, aquests titulats treballen en equip amb companys que han estudiat Formació Professional o formacions no reglades amb les quals han adquirit competències relacionades amb el màrqueting.

És a dir, cada professional té la seva qualificació i estarà capacitat per exercir determinades tasques.

Com en tots els sectors, no oblidis que si t'apassiona el món del màrqueting sempre pots seguir ampliant els teus coneixements amb cursos especialitzats.