Hoteleria, turisme i restauració
24

Professions de Hoteleria, turisme i restauració

Resultats 21 - 24

 • Responsable de bar
  Els responsables de bar dirigeixen bars o locals amb llicència. Fan les comandes de subministraments i programen actuacions, a més de treballar rere la barra i, sovint, servir menjar. Garanteixen que el bar resulti rendible. Els horaris de treball poden ser amplis.
 • Sommelier
  Un sommelier és un expert en vins capacitat i ben preparat que treballa a restaurants i vinateries. Participa en tots els aspectes del servei de vins, des de l'assessorament dels clients per escollir els vins que mariden més bé amb el seu menjar fins a la compra i l'emmagatzemament de vins i la realització de visites a vinyes.
 • Tècnic cerveser
  Els tècnics cervesers s'encarreguen de totes les etapes del procés de producció de cervesa. A les fàbriques grans, es poden especialitzar en una àrea de producció. En canvi, a fàbriques de cervesa petit¡es, sovint han de supervisar tots els aspectes de la producció.
 • Xef o cuiner
  Els xefs o cuiners supervisen la preparació i cocció d'aliments i menjars per a empreses, hotels, restaurants, menjadors i hospitals. En els restaurants grans, els xefs estan organitzats en equips amb diferents responsabilitats.