25

Professions d'Hoteleria, turisme i oc

Filtrar
Un sommelier és un expert en vins capacitat i ben preparat que treballa a restaurants i vinateries. Participa en tots els aspectes del servei de vins, des de l'assessorament dels clients per escollir els vins que mariden més bé amb el seu menjar fins a la compra i l'emmagatzemament de vins i la real...
Els assistents del servei d'habitacions d'hotel preparen les habitacions dels hostes i s'asseguren que compleixen amb els estàndards requerits. Les seves responsabilitats inclouen fer els llits, netejar les habitacions i col·locar la roba de llit, les tovalloles i els articles de tocador.
Els tècnics cervesers s'encarreguen de totes les etapes del procés de producció de cervesa. A les fàbriques grans, es poden especialitzar en una àrea de producció. En canvi, a fàbriques de cervesa petit¡es, sovint han de supervisar tots els aspectes de la producció.
Els xefs o cuiners supervisen la preparació i cocció d'aliments i menjars per a empreses, hotels, restaurants, menjadors i hospitals. En els restaurants grans, els xefs estan organitzats en equips amb diferents responsabilitats.
Els ajudants de cuina col·laboren amb els xefs o cuiners en la preparació dels aliments. Entre les seves funcions principals destaca el manteniment de la higiene i l'ordre de la cuina i els estris.