Ep! no t'ho pots perdre

26 de juny de 2019
5 minuts de lectura ràpida

Raons per presentar-te als Premis Educaweb 2019: parlen els guanyadors de 2018

PER SABER-NE MÉS

ENTREVISTA John McCarthy, director de l'International Centre for Career Development and Public Policy

MONOGRÀFIC La professionalització de l'orientació acadèmica i professional

SUSCRÍBETE

.....................
educaweb

cursos, màsters, infermeria...

.....................
SUPLEMENT DEL BUTLLETÍ D'EDUCAWEB
.....................
NOTICIAS
.....................

Raons per a presentar-te als Premis Educaweb 2019: parlen els guanyadors de 2018

Has desenvolupat un projecte d'orientació acadèmica i professional? T'agradaria donar-ho a conèixer? Voldries compartir idees amb altres orientadors i orientadores? Busques inspiració per a millorar la teva tasca orientadora?

Aquests són alguns dels motius pels quals els guanyadors de la passada edició dels Premis Educaweb d'Orientació Acadèmica i Professional es van postular a aquests guardons.

Tu també tens l'oportunitat d'obtenir un dels premis i difondre el teu treball presentant-te abans del 31 de juliol a la 12a edició dels Premis Educaweb. Participa-hi!

En participar podràs socialitzar el coneixement sobre orientació acadèmica i professional, promoure el treball en col·laboració, conèixer estudis i programes d'orientació que han demostrat que funcionen i, sobretot, contribuiràs a transferir el teu projecte a altres entorns.

Com es recull a les bases del certamen, en aquesta nova edició tornaran a lliurar-se els guardons en les categories dirigides a Professionals, Institucions, Menors de 35 anys amb projectes no aplicats i Empreses.

Continua llegint i no et perdis els testimonis dels guanyadors i guanyadores de l'any passat, on expliquen el que els va motivar a presentar-se als Premis Educaweb d'Orientació Acadèmica i Professional i els beneficis que han obtingut en fer-ho.

.....................
educaweb
© Copyright Educaonline S.L. 1998-2024