Trobeu el vostre curs ideal

9%

Què vols estudiar?

Raons per a presentar-te als Premis Educaweb 2019: parlen els guanyadors de 2018

Notícia


  • Valora

  • Deixa el teu comentari

Has desenvolupat un projecte d'orientació acadèmica i professional? T'agradaria donar-ho a conèixer? Voldries compartir idees amb altres orientadors i orientadores? Busques inspiració per a millorar la teva tasca orientadora?

 

Aquests són alguns dels motius pels quals els guanyadors de la passada edició dels Premis Educaweb d'Orientació Acadèmica i Professional es van postular a aquests guardons.
 

Tu també tens l'oportunitat d'obtenir un dels premis i difondre el teu treball presentant-te abans del 31 de juliol a la 12a edició dels Premis Educaweb. Participa-hi!

 

En participar podràs socialitzar el coneixement sobre orientació acadèmica i professional, promoure el treball en col·laboració, conèixer estudis i programes d'orientació que han demostrat que funcionen i, sobretot, contribuiràs a transferir el teu projecte a altres entorns.

 

Com es recull a les bases del certamen, en aquesta nova edició tornaran a lliurar-se els guardons en les categories dirigides a Professionals, Institucions, Menors de 35 anys amb projectes no aplicats i Empreses.

 

Continua llegint i no et perdis els testimonis dels guanyadors de l'any passat, on expliquen el que els va motivar a presentar-se als Premis Educaweb d'Orientació Acadèmica i Professional i els beneficis que han obtingut en fer-ho.
 

Per què presentar-te als Premis Educaweb 2019?
 

Alguns dels guanyadors i guanyadores dels Premis Educaweb 2018 coincideixen que presentar-se a aquests guardons constitueix una oportunitat per donar-li visibilitat el treball dels orientadors i orientadores.
 
"El fet de presentar-se t'obliga a ordenar, sintetitzar i polir detalls del teu projecte perquè sigui entès per tota la comunitat educativa. També ajuda a donar difusió a la labor que estem fent dins dels nostres àmbits. A més, pots arribar a guanyar el Premi, com em va ocórrer a mi", explica Jesús Vicente Barberá, guanyador de la categoria Professional als Premis Educaweb 2018, en l'entrevista en vídeo que li vam fer.

 

 
En la mateixa línia, Toni Vallespir, tutor de Esment Escola Professional, centre que va guanyar el Premi Educaweb a la categoria Institucions en 2018 pel seu projecte Una orientació per a tots, considera que aquests guardons constitueixen "una bona oportunitat per a poder difondre un programa que duem a terme amb molta il·lusió i per a compartir-lo amb altres organitzacions i altres contextos".
 

 
Els Premis Educaweb també són font d'inspiració per a altres persones, com indica María Calvo, directora de Gestió del Talent i Responsabilitat Corporativa de Grup Vips, que ha rebut el Premi Educaweb 2018 a la categoria Empreses. "Per a nosaltres ha estat molt valuós sobretot per a conèixer altres iniciatives. Des que vam començar a treballar en orientació i programes d'ocupabilitat per als joves vam voler que fossin projectes en col·laboració amb altres organitzacions. I estar aquí ens dona l'oportunitat d'escoltar de primera mà altres iniciatives de les quals segur aprenem i ens donen idees per a continuar treballant".
 
 

Encara dubtes si presentar-te als Premis Educaweb 2019? Vols saber com transcorre la cerimònia de lliurament dels guardons? No et perdis el següent vídeo resum.
 
 

Coneix més detalls dels Premis Educaweb

 

A continuació, et presentem els reconeixements que es lliuraran a cada categoria dels Premis Educaweb 2019.
 
A la categoria Professionals es premiarà amb un xec en efectiu per valor de 2.000 euros al guanyador o la guanyadora, així com la Medalla Educaweb, un diploma acreditatiu i un exemplar del projecte.
 
Les institucions, administracions públiques, organitzacions, associacions o centres educatius que optin al Premi Educaweb a la categoria Institucions rebran els serveis online de Educaweb valorats en 6.000 euros, juntament amb la Medalla Educaweb, el diploma acreditatiu i la publicació del projecte.
 
D'altra banda, els qui es postulin al Premi Educaweb a la categoria Menors de 35 anys amb projectes no aplicats podran guanyar un curs de formació online valorat en un màxim de 350 euros, així com la medalla, el diploma i la publicació del projecte.
 
Finalment, l'empresa que resulti guanyadora a la categoria del mateix nom, reconeixement atorgat en col·laboració amb la Fundació Bertelsmann, tindrà dret a una publicació online d' Educaweb dedicada exclusivament a difondre el projecte orientador, juntament amb la Menció Educaweb, el diploma acreditatiu i la publicació del projecte.
 
Anima't a postular-te i consulta les bases del certamen que s'ha convertit en el referent de l'orientació acadèmica i professional a l'Estat espanyol. Participa i contribueix a la difusió de bones pràctiques en orientació acadèmica i professional!
 
I si vols conèixer amb detall els projectes guanyadors de l'última edició, visita la web dels Premis.

Els Premis Educaweb són possibles gràcies a persones, institucions i organitzacions que estan convençudes del valor i la necessitat de l'orientació acadèmica i professional. Entre els patrocinadors d'aquesta edició hi ha l'Associació Internacional per a l'Orientació Educativa i Professional (AIOEP-AIOSP); Bagués Masriera;; el Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i en Ciències de Catalunya (CDL); el Col·legi de Pedagogs de Catalunya (COPEC); la Confederació d'Organitzacions de Psicopedagogia i Orientació d'Espanya (COPOE); DEP Institut; la Diputació de Barcelona; la Facultat de Psicologia, Ciències de l'Educació i l'Esport Blanquerna (Universitat Ramon Llull); Fira de Barcelona - Saló de l'Ensenyament; la Fundació Bertelsmann; ITWorldEdu; la Universitat de Barcelona (UB), i la Universitat Oberta de Catalunya (UOC).

Deixa el teu comentari