Ep! no t'ho pots perdre

9 de juny de 2021
5 minuts de lectura ràpida

Respostes locals en educació, esports i joventut davant la COVID-19

PER SABER-NE MÉS

NOTÍCIA L'estiu del 2021, un temps per gaudir-lo plenament

ORIENTACIÓ La Diputació de Barcelona, patrocinadora dels Premis Educaweb 2021

SUBSCRIU-TE

.....................
educaweb

cursos, màsters, infermeria...

.....................
SUPLEMENT DEL BUTLLETÍ D'EDUCAWEB
.....................
NOTICIAS
.....................

Respostes locals en educació, esports i joventut davant la COVID-19, tema central de la jornada 'Avancem!' organitzada per la Diputació de Barcelona

El coronavirus ha impactat sobre l'educació i l'esport especialment en els joves i ha forçat els ens locals a replantejar-se les seves estratègies i afrontar nous reptes. És per això que l'Àrea d'Educació, Esports i Joventut de la Diputació de Barcelona ha organitzat la jornada virtual ‘Avancem!', on tres persones expertes, la filòsofa Marina Garcés, el gestor esportiu Jordi Viñas, i el psicòleg Jaume Funes, i els tres diputats de l'Àrea, Alfredo Vega d'Educació, David Escudé d'Esports i Javi Silva de Joventut, han fet balanç de la situació i han avançat les línies de treball per als propers dos anys de mandat.

"Fer balanç a mig mandat per avaluar què s'ha fet i agafar impuls per completar projectes és una acció obligada per a una bona administració pública", ha assenyalat la presidenta de la Diputació de Barcelona, Núria Marín, a l'inici de la jornada, a la qual s'hi han inscrit gairebé 500 persones.

Marín ha fet referència a la COVID-19, "que ha posat a prova els governs locals i la societat i, sobretot, als joves". És per això que la presidenta ha qualificat de "decisius" els propers dos anys per "no deixar enrere" la generació de joves amb "polítiques que han de ser integradores, ambicioses i transformadores".


 

.....................
educaweb
© Copyright Educaonline S.L. 1998-2024