Ep! no t'ho pots perdre

26 de abril de 2023
2 minuts de lectura ràpida

Suplement del boletín d'Educaweb

PER SABER-NE MÉS

ESPECIAL Explora el Repositori de projectes dels Premis Educaweb

ENTREVISTAS Els guanyadors dels Premis Educaweb d'Orientació Acadèmica i Professional 2022

SUBSCRIU-TE

.....................
educaweb

cursos, màsters, infermeria...

.....................
SUPLEMENT DEL BUTLLETÍ D'EDUCAWEB
.....................
NOTICIA
.....................

Engega la 16a edició dels Premis Educaweb d'Orientació Acadèmica i Professional

TEXT DE Redacció d'Educaweb

Educaweb, el portal d'orientació de referència per als professionals, els centres educatius i de formació, convoca la 16a edició dels Premis Educaweb d'Orientació Acadèmica i Professional. Per fer-ho, ha publicat les bases del certamen i el termini de presentació dels projectes d'orientació, que finalitzarà el 17 de juliol del 2023.
 
L'objectiu d'aquests guardons és reconèixer, donar visibilitat i promoure les iniciatives d'orientació que duen a terme els orientadors, els centres educatius i de formació, així com també les institucions i les empreses, per posar en valor l'orientació com a bé públic i d'accés universal.
 
I és que l'orientació acadèmica i professional és clau per millorar l'ocupabilitat de les persones i el futur professional de la joventut, com ha demostrat l'Organització per a la Cooperació i el Desenvolupament Econòmics (OCDE) i assenyalen els organismes internacionals de referència.
 
Les persones i les entitats interessades a participar en la 16a edició dels Premis Educaweb poden presentar el seu projecte d'orientació acadèmica i professional en alguna de les categories següents:

  • Premi Institucions: que reconeix els projectes d'orientació d'institucions, administracions públiques, organitzacions, associacions, centres educatius i empreses d'orientació, creats i implementats abans del juny del 2023.

  • Premi Centres de Formació Professional: aquest guardó reconeix els projectes d'orientació acadèmica i professional que duen a terme els centres de FP.

  • Premi Dualiza-Educaweb per a Professionals: que premia aquells projectes presentats individualment per professionals del sector i que hagin estat creats i implementats abans del juny del 2023. CaixaBank Dualiza patrocina el guardó.

  • Premi Bertelsmann-Educaweb d'Orientació per a Empreses: que reconeix els projectes d'orientació dissenyats i creats des de les empreses de qualsevol sector i tamany, i implementats abans del juny del 2023 (que no tinguin com a activitat principal l'orientació acadèmica i professional). S'atorga amb el patrocini de la Fundació Bertelsmann.

    Consulta més informació sobre els Premis Educaweb 2023

.....................
educaweb
© Copyright Educaonline S.L. 1998-2024