Cursos des de
250€ - 2.850€

Titulacions

103
0 Oficials 0%
103 Propies 100%

Metodologies

4
103 Presencials 100%
75 On-line 73%
75 Semi presencials 73%
75 A distància 73%
CASAS FORMACIÓN

CASAS FORMACIÓN

Sol·licita més informació
CASAS FORMACIÓN
Completa les dades del formulari per tal que el centre pugui contactar amb tu i informar-te de tots els detalls que necessitis
Cursos més populars
Campus, seus i serveis
Cases Formació s'inicia com a centre formador a Tarragona l'any 1988, primer a la formació a distància per ràpidament apostar amb força per la formació presencial. Des de 1989 és centre col · laborador del Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya i en aquest moment del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) per a impartir Formació Ocupacional subvencionada adreçada tant a desocupats com a treballadors en actiu, amb el número de cens 00189.

El seu fundador i principal responsable del projecte és el Sr Juan Andrés Cases, Enginyer Tècnic que donada la seva vocació pel magisteri i la seva capacitat gestora i empresarial ha estat capaç de convertir Cases Formació en un centre de referència en la formació d'adults i qualificació professional .

Encara que l'any 1992 el Sr Cases Moreno va obrir centre formatiu a Barcelona sota una altra marca, per posteriorment expansionar a altres ciutats, actualment Cases Formació disposa de centres a Tarragona i Tortosa.

Cases Formació és un centre proveïdor de formació autoritzat per la Fundació Tripartita per a l'Ocupació (abans FORCEM) per a la gestió de Plans de Formació Individuals i Agrupats del nou sistema de Formació Professional Contínua a les Empreses, estan autoritzats per les direccions provincials de l'INEM de Tarragona i Lleida per impartir formació teòrica presencial dels contractes per a la Formació d'aprenents.
CASAS FORMACIÓN
  • Casas Formación (Barcelona)
    C/ Moianès, 50-bis, 1º 1ª08014 Barcelona
  • Tarragona
    C/ Dr.Zamenhoff 3, baixos 43001 Tarragona
Altres centres que poden interesar-te