Cursos des de
consultar preu

Titulacions

10
0 Oficials 0%
10 Propies 100%

Metodologies

1
10 Presencials 100%
0 On-line 0%
0 Semi presencials 0%
0 A distància 0%
Eòlia, Escola Superior D'Art Dramàtic

Eòlia, Escola Superior D'Art Dramàtic

Sol·licita més informació
Eòlia, Escola Superior D'Art Dramàtic
Completa les dades del formulari per tal que el centre pugui contactar amb tu i informar-te de tots els detalls que necessitis
Cursos més populars
Campus, seus i serveis
Escola Superior d'Art Dramàtic, fundada l'any 2000 a Barcelona, està associada amb les companyies de teatre Tricicle i Dagoll Dagom, i connectada a les darreres tendències de l'escena catalana i internacional.

Eòlia ofereix una formació professional especialitzada per a actors, cantants, dramaturgs, directors d'escena, ballarins i músics, que incorpora les tècniques més avançades i un equip docent integrat per professionals en actiu d'alt nivell.

Eòlia és molt més que una escola de teatre, és un projecte viu, un espai on tothom pot trobar un lloc on desenvolupar-se: els futurs professionals, els professionals en constant evolució i les persones que sense ànim de professionalitzar-se volen créixer, aprendre i divertir-se.

El Planter - Escola de nens i joves d'EÒLIA és la base des de la qual es desplega l'escola d'adults, per això el treball, l'equip docent i els mitjans tèncics són els mateixos, amb el valor afegit de la llarga experiència i la motivació per l'acompanyament i el respecte del procés de desenvolupament dels nens.
 
Eòlia, Escola Superior D'Art Dramàtic
  • Barcelona
    C/ Casp, 82 baixos 08010 Barcelona
Altres centres que poden interesar-te