ESEC - Toulouse Barcelona Business School

ESEC - Toulouse Barcelona Business School

Sol·licita més informació
ESEC - Toulouse Barcelona Business School
Completa les dades del formulari per tal que el centre pugui contactar amb tu i informar-te de tots els detalls que necessitis
Cursos més populars
Campus, seus i serveis
Amb més de 100 anys d'història, una xarxa de més de 10.000 ex-alumnes i més de 2.500 alumnes passant per les seves classes cada any, Toulouse Barcelona Business School és actualment una de les 31 escoles de negoci en tot el món que ha obtingut les 3 acreditacions internacionals del sector: EQUIS, AMBA i AACSB. Toulouse Barcelona Business School actualment es compon de 3 campus: Toulouse, Casablanca i Barcelona.

ESEC és el campus de Barcelona creat el 1.995 per Toulouse Business School i la Cambra de Comerç i Indústria Francesa de Barcelona (CCIFB).

Aquest campus, degut al seu continu creixement, ha traslladat la seva seu a un nou espai de 1.800m2 al cor de la ciutat de Barcelona. El Setembre 2009 ademés ESEC va obrir un nou centre acadèmic al C/ Consell de Cent 417-419 (cantonada Bailén) molt proper a l'actual del C/ Trafalgar. Els estudiants d'ESEC podrán disfrutar de les noves instal.lacions.

Toulouse Barcelona Business School es caracteritza per 3 aspectes diferencials:
1. El seu fort caràcter internacional (ensenyament en dos idiomes, intercanvis a l'estranger, professorat internacional...)
2. Integració en el món professional gràcies a períodes de pràctiques a empreses obligatòries cada any.
3. Orientació i seguiment personalitzat per la construcció del projecte professional dels alumnes.

ESEC - Toulouse Barcelona Business School
  • ESEC - Toulouse Barcelona Business School
    C/Trafalgar, 1008010 Barcelona
Altres centres que poden interesar-te