Curs d'Automatització Industrial

1037 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Informa't sobre les condicions
Sol·licita informació
Instituto Tecnológico MasterD
Curs d'Automatització Industrial
Sol·licita informació
Curs
On-line | Semi-presencial
Barcelona
Consulteu el preu

Descripció

MasterD t'ajuda a endinsar-te encara més en el sector de l'automatització industrial, disseny i integració d'autòmats programables dins d'un sistema automatitzat.
Aquest curs d'automatització industrial s'adapta a les exigències del mercat laboral que demanda cada vegada més professionals qualificats especialitzats en automatització industrial. MasterD és centre col·laborador de Siemens a productes d'automatització.
Aquesta formació en automatització industrial permet evolucionar dins d'aquest camp a l'alumne, afegint continguts vitals per a la seva formació.
Tria una formació a mida, adaptada a les teves necessitats, amb continguts audiovisuals i classes en directe setmanals en les que podràs interactuar amb el teu professor o amb jornades presencials en el teu centre més proper en aules tècniques especialitzades on simularas un treball real i entrenes teves habilitats . Aquestes són algunes de les característiques amb les que MasterD ajuda als seus alumnes a convertir-se en professionals competents dins del sector industrial.
La imparable revolució industrial 4.0, ja està en marxa. Com sabràs, es necessiten professionals preparats i amb el nostre curs d'automatització, adquiriràs els coneixements necessaris per desenvolupar-te en entorns amb robots col·laboratius, Big Data i el món IIoT, sense oblidar la impressió 3D.
A més, un cop superats amb èxit els teus estudis podràs optar per realitzar pràctiques laborals en empreses i accedir a la borsa d'ocupació exclusiva per a alumnes amb llocs de treball del sector industrial.
Cada vegada són més les empreses que utilitzen processos de fabricació automatitzats i controlats per autòmats programables.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Pràctiques

Pràctiques professionals en empreses del sector.

Avantatges del curs

Certificat Siemens a automatització i automatismes. 1 any Gratis de Llicència TIA PORTAL.

Borsa de treball

Borsa d'ocupació exclusiva disponible.
Curs d'Automatització Industrial
Instituto Tecnológico MasterD
Campus i seus: Instituto Tecnológico MasterD
Instituto Tecnológico MasterD Barcelona
C/Valencia, 79-81 08029 Barcelona
Sol·licita informació
X