MasterD Cursos

Curs d'Automatització Industrial

MasterD Cursos

Curs
On-line | Semi-presencial
  • Barcelona
consultar preu

Curs d'Automatització Industrial

Descripció

Aquest curs d'automatització industrial t'ensenya tot el relacionat amb la programació, disseny i integració d'autòmats programables dins d'un sistema automatitzat.Cada vegada són més les empreses utilitzen processos de fabricació automatitzats i controlats per autòmats programables, és per això que necessiten professionals especialitzats en autòmats programables i sistemes d'automatització industrial.La Càtedra UPM-MasterD ha desenvolupat aquest curs d'automatització industrial adaptat a les exigències del mercat laboral que demanda cada vegada més professionals qualificats especialitzats en automatització industrial.Un expert en automatització industrial controla la producció i la monitoritza per trobar deficiències, realitza el muntatge d'aquest tipus d'instal·lacions i tasques de manteniment més habituals en les mateixes, així com afegir nous elements per redimensionar la instal·lació.


Veure més

Temari del curs

1. Autòmats Programables.
2. Sistemes de Control i Monitorització de Processos.
3. Comunicació Indústria

Objetius

Autòmat programable i l'automatització. Funcionament d'un autòmat. Elements d'una automatització. Tipus de sensors. Normativa relacionada amb la seguretat. Conoceptos bàsics d'un llenguatge de programació SCADA. Funcionalitat dels dispositius utilitzats per tractar el senyal. Comunicació entre dos equips que no comparteixen la mateixa arquitectura física. Mètodes de correcció i detecció d'errors més comuns. Instal·lar i cablejar una xarxa d'àrea local. Diferents busos industrials i les seves característiques. Entendre què és la domòtica i els seus avantatges.

Titulació obtinguda

Aquells alumnes que conclouen els estudis i superar amb èxit els continguts d'aquest, obtindran el DIPLOMA de la Cátedra UPM/ MasterD ?Innovación y Competencias? de la Universidad Politécnica de Madrid.

Promocions

Llicència TIA PORTAL v.13: 1 any gratis en matricular-se.

Avantatges del curs

Centre Col·laborador Siemens en productes d'automatització.
Tallers Presencials grupals i individuals en els nostres centres.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Curs d'Automatització Industrial