Oposició d'Auxiliar Administratiu de l'Administració Pública

18 Persones han demanat informació
1087 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Informa't sobre les condicions
Sol·licita informació
MasterD Oposiciones
Oposició d'Auxiliar Administratiu de l'Administració Pública
Sol·licita informació
Oposicions
On-line | Semi-presencial
Barcelona
Consulteu el preu

Descripció

Estic pensant en presentar-te a les oposicions d'auxiliar administratiu de la teva localitat?
En MasterD et preparem amb èxit per a totes les convocatòries d'auxiliar administratiu locals, autonòmiques i estatals. Comptem amb 20 anys d'experiència preparant auxiliars administratius públics.
La nostra preparació et permet presentar-te a les oposicions d'auxiliar administratiu de qualsevol organisme i localitat
D'aquesta manera, amb un únic curs estaràs preparat per accedir a una plaça de funcionari en ajuntaments, diputacions, governs autonòmics, Universitats ... Com veus, les possibilitats per aconseguir una plaça d'auxiliar administratiu són molt àmplies.
En MasterD t'oferim els millors recursos humans i tècnics per formar-te: professors experts en la matèria, simulacres examen, classes en directe i un seguiment i control individualitzat per a cada alumne.
Les oposicions d'Auxiliar Administratiu són una gran oportunitat per començar a treballar a l'Administració Pública. Un dels avantatges d'aquestes enfront de les altres és que són les oposicions que més convocatòries es publiquen a l'any, per la qual cosa hi ha una major probabilitat d'aconseguir una plaça.
A més, els requisits requerits, ser espanyol o nacional d'un estat de la UE, i tenir almenys 16 anys, així com el temari que es demana és dels més accessibles respecte a altres oposicions.
En MasterD t'ajudem a preparar les oposicions d'Auxiliar Administratiu per a qualsevol lloc de la geografia espanyola. Així, podràs presentar-te a la comunitat en què et trobis o que millor s'adapti a les teves característiques.
A més a més preparem la promoció interna d'aquesta oposició!

Temari

El temari d'auxiliar administratiu, el qual preparen els nostres docents, es divideix en deu blocs diferents, dels quals alguns són comuns a altres oposicions:
  • Mòdul Introductòria
  • Dret Constitucional
  • Dret Administratiu
  • Funció pública
  • Règim local I i II
  • Dret Financer
  • Seguretat Social
  • Dret Urbanístic
  • Documents Administratius

Requisits

Els requisits per a les oposicions d'auxiliar administratiu poden variar segons la convocatòria a la que et vulguis presentar. Per Auxiliar Administratiu es necessita el títol de Graduat en Secundària o equivalent; per Administratiu és requerit Batxiller o equivalent. Així mateix, en qualsevol de les places es requerirà:
No haver estat condemnat, processat o inculpat per delicte dolós. No estar inhabilitat per a realitzar funcions públiques. No haver estat separat d'un cos de l'Estat, de les CCAA o de les administracions locals. No estar incapacitat per a l'exercici del lloc.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Avantatges del curs

Aprèn a resoldre tests psicotècnics. Simulacres d'examen similars als exàmens oficials. Sessions en directe amb el teu professor. Videoclases 24h: Accés a totes les classes en vídeo. Prepara qualsevol convocatòria de tots els organismes i categories.
Oposició d'Auxiliar Administratiu de l'Administració Pública
MasterD Oposiciones
Campus i seus: MasterD Oposiciones
Barcelona
Valencia, 79-81 08029 Barcelona
Sol·licita informació
X