CURS HOMOLOGAT DE TATUATGE

1109 Persones estan visitant aquest curs
Preu 3.350 €
Sol·licita informació
EETP Escuela Europea de Tatuaje y Piercing
CURS HOMOLOGAT DE TATUATGE
Sol·licita informació
Curs
Presencial
Barcelona
220 hores
Preu 3.350 €

Descripció

El nostre curs s'adapta a les exigències legals, ja que els MINISTERIS D'OCUPACIÓ I D'EDUCACIÓ així com l'INCUAL (Institut Nacional de Qualificacions) ens han proporcionat la informació necessària perquè el temari estigui dins dels seus paràmetres, respectant el que estableixen els reials decrets publicats al llarg d'aquests últims anys en la matèria.
  
Tenint en compte tot l'anterior, hem unit la necessitat dels esmentats MINISTERIS amb els nostres amplis coneixements en el sector del tatuatge, per desenvolupar un curs formatiu amb el qual els nostres alumnes surtin preparats per començar la seva carrera com a professionals, tant en un estudi aliè com per emprendre un projecte propi.
 
A més de les 120 hores exigides pel Ministeri de Treball, la EETP imparteix 20 hores més de teòrica i pràctica, a les quals se sumen altres 80 hores de pràctica en estudis professionals de tatuatge. Així, per optar al títol homologat de tatuador hauràs hagut de fer un total de 220 ??hores en les que posem a la teva disposició uns continguts legalment vàlids i minuciosament seleccionats així com una part pràctica útil i significativa per a l'alumnat, tot això mitjançant unes instal · lacions i materials de primera, comptant a més amb tota l'experiència del nostre capacitat equip de professors.




Temari

1. DIBUIX (24h). Coneixeràs les tècniques més elementals del dibuix artístic en relació al tatuatge, impartides per un professor de belles arts.

2. TEMM-Tècniques Elèctric Mecàniques i Materials - (18h). Un tatuador professional t'ensenyarà el funcionament, les parts, el manteniment i les tècniques de calibratge i regulació de les màquines de tatuar.

3. HISTÒRIA DEL TATUATGE (18h). Impartida per una antropòloga social i cultural. Coneixeràs els orígens del tatuatge, la seva importància en diferents cultures i societats, les principals tècniques per tatuar i els instruments emprats per a això al llarg de la història.

4. PRÀCTIQUES (40h). Un expert en tatuatge t'ensenyarà els passos a seguir per ser un professional, les fases prèvies, les de la realització del tatuatge i les posteriors i, com no, practicar en pell artificial, animal i humana.

 
5. * HIGIÈNIC SANITARI (35h). Hi ha uns coneixements higienicosanitaris imprescindibles que tot tatuador ha de posseir. Amb l'ajuda d'un tècnic especialista en aquesta matèria els aprendràs, amb la garantia que aquests aprenentatges tenen validesa a nivell europeu i en totes les comunitats autònomes a Espanya.
En compliment de la llei OMNIBUS (llei 25/2009 de 22/12), el diploma que es lliura amb aquest curs és vàlid a tots els efectes, davant TOTES LES COMUNITATS AUTÒNOMES I PAÏSOS MEMBRES DE LA UNIÓ EUROPEA, per convalidació a la Unió Europea.
El director de l'EETP i de l'Associació de Distribuïdors Nacional de Tatuaje i Piercing (ADNTP), Albert Grau, en col · laboració amb l'Associació Espanyola de Micropigmentació (AEM), organitza periòdicament la celebració dels cursos higiènics sanitaris imprescindibles per desenvolupar la professió de tatuador, d'acord amb la regulació establerta en el Decret esmentat.

Pràctiques i transversalitat
 

1. Pràctiques en un estudi professional (80h)

2. Workshop (5h). És la transversalitat que uneix totes les assignatures mitjançant conferències i / o xerrades sobre la professió de tatuador.

Destinataris

Tota persona que vulgui aprendre a tatuar, en ser possible amb nocions mínimes de dibuix artístic.

Requisits

Documents a presentar per part de l'alumne: DNI, NIE o passaport (qualsevol d'ells ha d'estar en vigor), cartilla de vacunació amb les vacunes al dia d'hepatitis i tètanus.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Idiomes en els quals s'imparteix

Espanyol i / o català

Durada

220 hores. 2 mesos.

Titulació obtinguda

títol oficial de tatuador

Pràctiques

80 hores de pràctiques en estudi.

Preu

Preu 3.350 €
El curs complet són 3.350 ¤, amb la part del Higiènic Sanitari inclosa. Aquest import pot ser bonificat gràcies a la col · laboració de la Fundació Tripartita, en el cas que estiguis percebent nòmina en l'actualitat.

Borsa de treball

Un cop finalitzat el curs, no ens oblidem de tu i t'oferim UN ANY GRATUÏT d'assessorament i consultes al nostre professorat. A més, posem a la teva disposició la nostra borsa de treball.

Professorat

Abel Miranda (tatuador i dibuixant), Dàmaris López (antropòloga i educadora social), Fabrizio Pesante (professor de Belles Arts, tatuador i dibuixant), Rubén Barber (tècnic electromecànic, tatuador, dibuixant i il · lustrador), i Albert Grau (tècnic higiènic sanitari).

Lloc on s'imparteix el curs

Barcelona i Madrid

Horari

Matí (de 10:00 a 14:00) o Tarda (de 15:00 a 19:00)
CURS HOMOLOGAT DE TATUATGE
EETP Escuela Europea de Tatuaje y Piercing
Campus i seus: EETP Escuela Europea de Tatuaje y Piercing
EETP Escuela Europea de Tatuaje y Piercing
Rambla dels Caputxins 40 08002 Barcelona
Sol·licita informació
X