Curs de Gestió Financera en Organitzacions Esportives

1058 Persones estan visitant aquest curs
Preu 1.030 €
Sol·licita informació
Johan Cruyff Institute
Curs de Gestió Financera en Organitzacions Esportives
Sol·licita informació
Curs
On-line
6 crèdits
Preu 1.030 €

Descripció

Dominar les finances en el món de l'esport segueix sent un desafiament important per a molts executius. Una planificació financera sana i un coneixement sobre les opcions de finançament són aspectes fonamentals a l'hora de gestionar o dirigir una organització esportiva amb èxit. Aquest curs de 10 setmanes de durada t'introdueix als aspectes clau de la gestió financera per aplicar-los en el teu dia a dia com a responsable d'una organització esportiva.

Temari

El programa té 6 crèdits (ECTS) distribuïts en 10 setmanes. El curs es compon d'unitats didàctiques (UD) amb proves d'avaluació continuada en què es treballa una part teòrica interactiva, complementada amb la resolució d'exercicis i casos pràctics.

CONTINGUT
I GESTIÓ ECONOMICO-FINANCERA EN ORGANITZACIONS ESPORTIVES 
  • Finances i gestió esportiva
  • Interpretació d'informes financers
  • Anàlisi dels estats financers
II MECANISMES D'INVERSIÓ I FINANÇAMENT 
  • Planificació financera
  • Finances estructurals
  • Finançament

Competències per a les quals et prepara el curs

Entendre i saber interpretar els estats financers d'una organització esportiva (balanç, compte d'explotació, tresoreria). Elaborar una avaluació econòmica i financera de projectes empresarials en l'esport. Conèixer les diferents institucions i mecanismes públics i privats de finançament. Saber reconèixer i utilitzar tots els recursos financers disponibles. Utilitzar sistemes d'informació financera avançats de suport a la presa de decisions empresarials.

Destinataris

El programa està dirigit a aquelles persones que vol completar la seva formació amb un curs especialitzat en gestió financera en organitzacions esportives.
És especialment adequat per a tu, si:
  • Ets (ex)deportista i vols familiaritzar-te amb la gestió financera aplicada a l'esport.
  • Estàs treballant en l'àmbit empresarial i / o esportiu, i vols fer un salt qualitatiu en la teva carrera professional adquirint un coneixement introductori de les finances.

Requisits

Per realitzar aquest curs és recomanable tenir nocions de gestió i organització esportiva o haver desenvolupat una carrera com a esportista professional.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Metodologia

T'assignen un tutor personal, qui anirà marcant el teu ritme de treball / estudi adaptant al teu horari laboral i / o esportiu. El tutor és l'encarregat d'acompanyar-te durant tot el procés formatiu, fent un seguiment personalitzat de la teva evolució acadèmica al llarg del programa. A l'inici del curs, dissenyàreu conjuntament un pla d'acció tutorial (PAT). El tutor farà una valoració dels teus coneixements previs, experiència professional en el sector, disponibilitat i dedicació. La comunicació i resolució de dubtes es realitzarà a través de: Mail: resposta en un màxim de 24 hores. Assistència via xat / trucades / videoconferència. Tutoria personal (individual) de 30 minuts aproximadament en un horari a convenir, amb freqüència setmanal o quinzenal.

Idiomes en els quals s'imparteix

Espanyol i anglès.

Durada

10 setmanes (dedicació setmanal de 10-12 hores). Inici: abril / octubre.

Objectius

L'objectiu principal del Curs de Gestió Financera en Organitzacions Esportives és comprendre els principis bàsics de la gestió financera aplicats al sector esportiu. Et capacitaràs en l'ús d'eines de planificació financera que t'ajudaran en la teva responsabilitat com a executiu / directiu d'una organització esportiva.
 

Titulació obtinguda

Certificat del Curs de Gestió Financera en Organitzacions Esportives de Johan Cruyff Institute.

Promocions

Condicions especials: Descompte per socis d'entitats vinculades.

Avantatges del curs

Aprenentatge 3.0: diferents entorns d'aprenentatge i tecnologies. World-class faculty: Interacció amb professorat expert i professionals del sector. Eines col·laboratives, treballs en equip, comunicació i debat. Sports-industry oriented: aproximant la formació al sector empresarial de la indústria de l'esport. Aprenentatge basat en l'experiència: dissenyat per a la millora professional.
Curs de Gestió Financera en Organitzacions Esportives
Johan Cruyff Institute
Campus i seus: Johan Cruyff Institute
Johan Cruyff Institute
C/ Pomaret 8 08017 Barcelona
Sol·licita informació
X