Màster en Música i So per a Experiències de l'Entreteniment

5 Persones han demanat informació
1129 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Sol·licita informació
Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI)
Màster en Música i So per a Experiències de l'Entreteniment
Sol·licita informació
Màster oficial
Oficial / homologat
Presencial
Barcelona
1 any
Consulteu el preu

Descripció

El Màster de formació permanent en Música i So per a Experiències de l'Entreteniment de la ENTI-UB vol ser un referent en un món canviant i exigent. Com que si bé d'una banda s'aborda la indústria relacionada amb la imatge en moviment, d'una altra també s'aprofundeix en camps com els vídeo games, les apps, els serious games, els newsgames, la ludificació, els simuladors, la música en parcs temàtics, l'aplicació de la música en espectacles, les performances viu, dispositius escènics o la música i el so en la realitat virtual.

Temari

  • Notació musical
  • Guió interactiu i musical
  • Tècniques d'enregistrament
  • Logic Pro
  • Unity & Unreal
  • Música al cinema
  • Àudio immersiu
  • Pro Tools
  • Disseny sonor
  • Middleware
  • Luthería digital
  • Mescla i masterización
  • Història de la música interactiva
  • Ableton
  • Projecte
  • Propietat intel·lectual
  • TFM
  • Pràctiques

Competències per a les quals et prepara el curs

A la finalització del màster, els i les alumnes hauran adquirit el domini sobre diverses tècniques i eines digitals per a la producció musical. Coneixement dels DAWs Logic Pro, Ableton i Pro Tools. Ús del programa de notació musical Finale Coneixement de l'aplicació de música i so en motors de creació de productes digitals Unity i Unreal Coneixement del programa de creació sonora Fmod Coneixement del programa d'àudio immersiu Wwise Funcionament dels processos d'enregistrament en estudi Creació i Composició musical Coneixement dels processos de Producció i Posat-Producció

Requisits

Els perfils recomanats són diversos: graduats/donis i estudiants amb coneixements de música, desenvolupadors/es, productors/es musicals, tècnics de so, estudiants de cinema, artistes multimèdia, compositors/es, intèrprets musicals i creadors/se de espectacles vinculats a la música.

Si bé no hi ha requisits mínims d'estudis previs, sí que és necessari passar una entrevista amb el director acadèmic del màster per a accedir.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Idiomes en els quals s'imparteix

Castellà

Durada

60 ECTS. Inici: octubre del 2023

Objectius

L'objectiu d'aquest màster és aprendre a aprofitar noves oportunitats per a l'ús de la música ja sigui per a aplicatius, disseny sonor per a videojocs, Serious Games o News Games o música per a les experiències audiovisuals de les més clàssiques (cinema, TV, publicitat…) a les més innovadores (simulació, VR, parcs temàtics…). S'adquirirà coneixement i domini de les eines digitals de la creació i producció musical, així com de la composició i l'aplicació de música en espectacles, actuacions en directe i dispositius escènics.

Titulació obtinguda

Màster de formació permanent en Producció de Música i So per a Experiències de l'Entreteniment per la Universitat de Barcelona

Perspectives laborals

Les sortides professionals són molt diverses. A més, permeten combinar diferents rols, per esdevenir un professional musical multidisciplinari. Compositor/a videojocs/ cinema / TV/ publicitat DJ Artista digital Productor/a musical Tècnic d'enregistrament de so/ editor de so Creatiu/a en tecnologia Especialista en àudio 3D Especialista en arts visuals Especialista de música en espectacles Especialista en robòtica relacionada amb el so i la música Musicòleg/oga Responsable d'empreses relacionades amb música Regidor/a d'espectacles viu Creador/a de performance amb so Periodista musical Tècnic en cultura musical l Creador/a de produccions en el camp de l'òpera Responsable de discogràfiques

Preu

Consulteu el preu
Preu: A consultar

Avantatges del curs

Un màster amb aquestes característiques s'ha d'impartir en un entorn específic, i la ENTI-UB és aquest lloc. Amb una experiència de prop de 10 anys formant els millors desenvolupadors i amb un grau específic per a artistes, va arribar el moment de preparar els creadors i especialistes en tot el que té a veure amb la música i el so de la indústria dels nostres dies i amb l'entreteniment del futur. En la ENTI-UB l'alumne/a disposa d'ordinador personal a l'aula i la possibilitat d'usar un vaixell de producció durant l'horari no lectiu. En tots els ordinadors es troben els diferents softwares que s'utilitzen en les diferents assignatures, d'aquesta manera l'alumne/a no ha de comprar ni ordinador ni cap programa. Un dels atractius al final del curs serà l'estrena a la Sala Mompou de la SGAE d'una creació personal amb intèrprets de nivell internacional. Per a la ENTI-UB és molt important que els/les alumnes/as posin en pràctica els coneixements.

Professorat

Enric Guaus, Florian Gasperini, Irene Sánchez, Israel David Martínez Espinosa

Horari

Presencial Horari de tarda
Màster en Música i So per a Experiències de l'Entreteniment
Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI)
Campus i seus: Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI)
Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI)
Diputació, 231 08028 Barcelona
Sol·licita informació
X