Universitat Oberta de Catalunya (UOC)

Màster Universitari d'Enginyeria computacional i matemàtica (interuniversitari: URV, UOC) (UOC)

Universitat Oberta de Catalunya (UOC)

Màster oficial
On-line
Oficial / Homologat
60 Crèdits
consultar preu

Descripció

El màster en línia URV-UOC d'Enginyeria computacional i matemàtica ofereix formació interdisciplinària en les àrees d'enginyeria i ciències aplicades. El programa inclou temàtiques d'actualitat com, per exemple, modelització i simulació per ordinador, mètodes numèrics, computació paral·lela i distribuïda, representació del coneixement, xarxes i grafs, optimització aplicada, etc.

L'objectiu principal d'aquest programa és preparar els estudiants per a llocs d'R+D+I dins de la indústria, els centres de recerca i les universitats. El màster en línia està orientat a estudiants de postgrau procedents de diferents titulacions cientificotècniques, com per exemple, Enginyeria Informàtica, Matemàtiques, Enginyeria de Telecomunicacions, Enginyeria Industrial, Estadística, Física, etc.

Aquest màster s'ofereix conjuntament amb la Universitat Rovira i Virgili (URV), universitat coordinadora i que gestiona el procés de matriculació.

Promoció:

8% dte. per matrícula anticipada fins el 19 de Desembre 2017.

Fraccionament del pagament en quotes.

Veure més

Temari del curs

L'estudiant ha de completar un total de 60 crèdits europeus (ECTS), que es distribueixen de la manera següent: 17 crèdits en assignatures obligatòries, 25 crèdits en assignatures optatives i 18 crèdits en el projecte final de màster.

L'estudiant del ICyM haurà de completar un total de 60 crèdits europeus (ECTS), que es distribueixen de la següent manera: 17 crèdits en assignatures obligatòries, 25 crèdits en assignatures optatives, i 18 crèdits en el treball final de màster.

Assignatures Obligatòries:
• 1r semestre: Mètodes Numèrics en Enginyeria (6cr.), Simulació (6cr.).
• 2n Semestre: Computació d'Altes Prestacions (5CR.).
Assignatures Optatives (5CR. Cadascuna, s'han de cursar 5):
• 1r semestre: Investigació Operativa, Representació del Coneixement, Grafs i Aplicacions, Estructures de Dades i Algorismes, Codis Correctors d'Errors, Modelització mitjançant equacions diferencials, Optimització Combinatòria, Simulació amb Partícules i amb elements finits.
• 2n Semestre: Intel·ligència Artificial ,, Criptologia, Anàlisi Multivariant, Computació Distribuïda, Xarxes Complexes, Reconeixement de Patrons, Sistemes Dinàmics Caòtics.
Treball Fi de Màster (18cr., Anual): Temàtica a triar per l'estudiant dins el context del màster.
Veure més

Destinataris

El màster online ICyM està orientat a estudiants de postgrau procedents de diferents titulacions cientificotècniques, i.e .: Matemàtiques, Enginyeria Informàtica, Enginyeria de Telecomunicacions, Enginyeria Industrial, Estadística, Física, etc.

Requisits

Requisits d'accés:

  • Titulats universitaris en Matemàtiques, Estadística, Física, i àmbits afins.

  • Titulats universitaris en Informàtica, Telecomunicacions, Electrònica, Industrial, Elèctrica, Mecànica, Aeronàutica, i àmbits afins.


Requisit d'anglès: cal ser capaç de llegir textos tecnicocientífics en anglès, ja que la majoria dels materials docents estan en anglès (e.g .: llibres, articles, etc.).

Idiomes en què s'imparteix

Castellà.

Durada

Data inici: 14 març 2018. El màster online està dissenyat per a ser completat en 1 any (estudiants a temps complet) o 2 anys (estudiants a temps parcial).

Objetius

L'objectiu principal d'aquest programa és preparar els estudiants per a llocs de R + D + I dins de la indústria, els centres de recerca, les universitats i altres centres de formació.

Promocions

Promoció:

8% dte. per matrícula anticipada fins el 19 de Desembre 2017.

Fraccionament del pagament en quotes.

Preu

A consultar (beques, ajudes i finançament disponible).

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Màster Universitari d'Enginyeria computacional i matemàtica (interuniversitari: URV, UOC) (UOC)

Màster Universitari d'Enginyeria computacional i matemàtica (interuniversitari: URV, UOC) (UOC)