Màster Universitari en Urgències i Emergències Sanitàries

1056 Persones estan visitant aquest curs
Preu 9.420 €
Sol·licita informació
Universitat Internacional de Catalunya (UIC)
Màster Universitari en Urgències i Emergències Sanitàries
Sol·licita informació
Màster oficial
Oficial / homologat
Presencial
60 crèdits
Preu 9.420 €

Descripció

El nou Màster Universitari en Urgències i Emergències Sanitàries de UIC Barcelona et permet especialitzar-te en la medicina i atenció de pacients que accedeixen a l'hospital a través del servei d'urgències, així com perfeccionar la teva formació per atendre situacions d'emergència tant hospitalàries com extrahospitalàries.
Es tracta d'un curs presencial, amb un equip docent format per professionals experts en l'àmbit d'urgències i emergències, i que s'imparteix utilitzant els mètodes més actuals de formació sanitària amb les pràctiques com a element central. En finalitzar el curs, els coneixements adquirits es plasmaran en un treball de fi de màster.
A més de perfeccionar i ampliar els coneixements, habilitats i actituds necessàries per a l'atenció al pacient d'urgències, els alumnes obtindran amb aquest màster no només una titulació oficial amb validesa en tot l'Espai Europeu d'Educació Superior, sinó que també adquiriran acreditacions específiques addicionals. Concretament, el Certificat en Suport Vital Avançat i Certificat en Suport Vital Avançat en Trauma, expedits pel Consell Català de Ressuscitació i l'European Resuscitation Council, i el Certificat Mass Casualty Incident Command, expedit per TASSICA Emergency, Training & Research.
El Màster Universitari en Urgències i Emergències Sanitàries és gestionat en col·laboració amb  TASSICA Emergency, Training & Research, un dels millors centres de recerca i formació internacionals, especialitzat en l'aplicació de les noves tecnologies en tots dos camps.

Temari

  • Urgències Cardiològiques
  • Urgències Digestives, Nefrourològiques, Hematològiques, Endocrinometabòliques, Infeccioses
  • Optatives d'especialització
  • Urgències Neurològiques, Psiquiàtriques, Geriàtriques, de Cures Pal·liatives
  • Urgències Obstètriques i Pediàtriques
  • Urgències Traumatològiques, Quirúrgiques i Anestèsia
  • Emergència i Pacient Crític
  • Pràcticum
  • Recerca, Docència i Simulació en Urgències
  • Treball Final de Màster

Requisits

Ser graduat en Medicina i / o Infermeria.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Durada

Durada: 1 curs acadèmic.

Objectius

• Formar de manera rigorosa i innovadora als professionals de la salut que treballen en l'àmbit de les urgències i les emergències sanitàries, tant hospitalàries com extrahospitalàries.
• Donar a conèixer als alumnes els fonaments de l'assistència sanitària urgent i emergent, així com el funcionament dels principals serveis d'emergències mèdiques, els seus protocols d'actuació, els seus recursos i els seus procediments.
• Desenvolupar en els alumnes les competències necessàries per donar assistència en incidents de múltiples víctimes, parts extrahospitalaris i en aquelles situacions que requereixin maniobres de reanimació pediàtriques i neonatals.
• Fomentar la capacitat docent i investigadora pròpia d'un professional sanitari.
• Garantir que els professionals que participen en el màster coneixen les maniobres de reanimació avançada en un pacient adult i l'assistència al pacient politraumatitzat.

Titulació obtinguda

Títol de Màster Universitari en Urgències i emergències sanitàries per UIC Barcelona. Titulació oficial reconeguda en tot l'Espai Europeu d'Educació Superior.

Pràctiques

Les pràctiques externes es desenvoluparan mitjançant rotació entre els serveis sanitaris tant extrahospitalaris com hospitalaris.

Perspectives laborals

Serveis d'Emergències Mèdiques prehospitalaris. Serveis d'Urgències Hospitalaris. Serveis d'Intervenció i Rescat. Serveis d'Urgències d'Atenció Primària. Serveis de Protecció Civil.

Preu

Preu 9.420 €
8.520 euros (+ 480 euros Drets d'Admissió).

Avantatges del curs

El màster permet als professionals graduats en Medicina i Infermeria adquirir les competències necessàries en l'àmbit de les urgències i emergències hospitalàries i extrahospitalàries. Obtenció simultània d'acreditacions específiques addicionals: Certificat en Suport Vital Avançat i Certificat en Suport Vital Avançat en Trauma, expedits pel Consell Català de Ressuscitació i l'European Resuscitation Council; certificat Mass Casualty Incident Command, expedit per TASSICA Emergency, Training & Research.

Professorat

Direcció i coordinació: Dr. Jordi Castillo García. Infermer especialista en tècniques d'oxigenació i circulació extracorpòria (Perfusió) a l'Hospital Universitari de Bellvitge. Professor associat Clínic de UIC Barcelona. Dr. José Gregorio Zorilla Riveiro. Cap del Servei d'urgències i emergències de l'Hospital Fundació Althaia. Especialitat en Medicina de Família i Comunitària. Professor associat mèdic de UIC Barcelona.

Horari

Dijous tarda (de 15 h a 21 h).
Màster Universitari en Urgències i Emergències Sanitàries
Universitat Internacional de Catalunya (UIC)
Campus i seus: Universitat Internacional de Catalunya (UIC)
Facultad de Ciencias Económicas y Sociales
Campus d'Iradier. Calle Inmaculada, 22 08017 Barcelona
Facultad de Derecho
Campus d'Iradier. Calle Inmaculada, 22 08017 Barcelona
Facultad de Humanidades
Campus d'Iradier. Calle Inmaculada, 22 08017 Barcelona
Escuela Técnica Superior de Arquitectura
Campus d'Iradier. Calle Inmaculada, 22 08017 Barcelona
Facultad de Ciencias de la Comunicación
Edificio Alfa-Campus Barcelona, Inmaculada 22 08017 Barcelona
Facultad de Ciencias de la Educación
Carrer Josep Trueta, s/n 08195 Sant Cugat del Vallès (Barcelona)
+ vegeu més seus
Sol·licita informació
X