Curs de Perruqueria canina

39 Persones han demanat informació
1051 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Informa't sobre les condicions
Sol·licita informació
Escuela de Veterinaria MasterD
Curs de Perruqueria canina
Sol·licita informació
Curs
On-line | Semi-presencial
Barcelona
12 mesos
Consulteu el preu

Descripció

T'apassionen els gossos? T'agradaria treballar de perruquer / a caní / a? Llavors el nostre Curs de Perruqueria Canina de MasterD és just el que estàs buscant. La nostra formació et transmetrà els coneixements perquè puguis desenvolupar-te com a professional de la perruqueria d'animals i també per assessorar els propietaris en les cures necessàries per al manteniment del bon estat de la seva mascota.
Com perruquer caní, dominaràs les tècniques de tall i arranjament de gossos i gats, adaptades als diferents tipus de pèl de cada raça, amb una formació teòrica en línia i amb possibilitat de pràctiques dirigides a tractar amb gossos de més de 20 races, el que assegura la preparació necessària per exercir aquesta professió de gran demanda.
Aquest curs en línia de perruqueria canina, et permetrà convertir-te en un professional de l'estètica canina i et proporcionarà els coneixements necessaris per a exercir una professió de gran demanda, tant en clíniques veterinàries com en perruqueries canines.
Aprendràs a treballar els cabells i a conèixer els talls adequats depenent de la raça, incloent temes com la pell i l'anatomia del gos que t'ajudaran a realitzar millor la teva feina.
El curs té una durada de 12 mesos. Durant aquest període, comptaràs amb el nostre sistema deformació oberta que et permetrà combinar la formació presencial al centre amb una formació en línia complementària per poder seguir formant-te des de casa.
Per a la impartició docent d'aquest curs de perruqueria canina, vas a comptar amb els materials desenvolupats per especialistes amb àmplia experiència. A més, disposaràs de flexibilitat horària per a l'estudi, i tutors a la teva disposició. En acabar, podràs realitzar pràctiques formatives i entrar a formar part de la borsa d'ocupació especialitzada.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Titulació obtinguda

En acabar la teva formació obtindràs el certificat del Curs de Perruqueria Canina per part de l'escola veterinària MasterD.

Pràctiques

En finalitzar la formació, MasterD t'ofereix realitzar pràctiques professionals de perruquer / a caní en una de les empreses col·laboradores de la teva localitat per complementar la teva preparació.

Perspectives laborals

El curs de perruqueria canina et capacita per treballar en perruqueries canines, en vivers i llars d'infants, en centres veterinaris o muntant la teva pròpia perruqueria ja que et mostrarem quines són les bases per al muntatge d'una perruqueria canina per compte propi.

Borsa de treball

Disposaràs d'una borsa d'ocupació exclusiva per estar al tant de les ofertes de treball disponibles per a tu.
Curs de Perruqueria canina
Escuela de Veterinaria MasterD
Campus i seus: Escuela de Veterinaria MasterD
Barcelona
Valencia, 79-81 08029 Barcelona
Sol·licita informació
X