Programa Superior en Direcció d'Empreses de Restauració, Food & Beverage

1109 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Informa't sobre les condicions
Sol·licita informació
Ostelea Distància
Programa Superior en Direcció d'Empreses de Restauració, Food & Beverage
Sol·licita informació
Postgrau
On-line | Semi-presencial
Barcelona
29 crèdits
Consulteu el preu

Descripció

El turisme és una de les activitats econòmiques més rellevants de l'economia espanyola i un dels sectors fonamentals en el desenvolupament social i econòmic del país. Dins del sector, l'àrea de la restauració, amb més de 270.000 establiments i 1,3 milions de llocs de treball, és un dels que experimenta més creixement, i una de les peces clau de l'activitat turística. El model de negoci de la restauració demana una identitat molt marcada, amb l'objectiu de diferenciar-se clarament de la competència. El Programa Superior en Direcció d'Empreses de Restauració i Food & Beverage respon a aquest plantejament, de manera que els participants podran conèixer de forma integral els principals àmbits del sector i les seves tendències actuals, així com els elements bàsics de direcció i gestió de establiments de restauració i departaments de F&B. Aquest plantejament també pretén ajudar a la gestió professional d'un sector al qual s'accedeix massa vegades de posicions més voluntarioses que professionals.
El programa ofereix un itinerari que, per una banda, t'ajudarà a assolir un conjunt de competències de caire professional que et permetin una integració més ràpida i satisfactòria al sector de la restauració i, de l'altra, despertarà i potenciarà la teva mentalitat emprenedora.
Gràcies al model d'aprenentatge flexible que s'adapta a les necessitats dels participants, aquest programa es desenvolupa sota la modalitat online o blended (semipresencial) i es pot fer en nou mesos.
Si el vostre objectiu és especialitzar-vos en la gestió d'empreses de restauració i food & beverage, però no disposeu d'una titulació universitària, ni de temps per assistir a classe, o bé voleu conciliar la vostra vida familiar i laboral amb la vostra formació, aquest és el programa que necessites.
Per què estudiar el Programa Superior en Empreses de Restauració Online a Ostelea?
El sector turístic és una de les indústries de més creixement a nivell mundial, però també una de les que més està canviant amb la irrupció de les noves tecnologies. La transformació afecta tot el sector en general, però en particular el de la restauració i food & beverage, que està vivint un canvi accelerat a l'àrea del màrqueting i vendes.
En aquest context de contínua evolució del sector, les empreses demanen professionals i directius amb coneixements de management i amb capacitat per innovar i desenvolupar estratègies que permetin assolir els objectius de la companyia i satisfer les exigències dels clients.

Temari

Mòdul 1. Estratègia, comercialització i màrqueting
  • Anàlisi i planificació estratègica.
  • Estratègies de màrqueting i comercialització.
  • Client experience
Mòdul 2. Gestió de persones i aspectes legals
  • Recursos humans i habilitats directives.
  • Aspectes legals
Mòdul 3. Gestió economicofinancera
  • Comptabilitat i finances.
  • Gestió pressupostària.
Mòdul 4. Gestió operativa interna de lempresa
  • Gestió d'operacions i qualitat als serveis de restauració.
  • Gestió de compres. Food & Beverage.

Destinataris

Per matricular-se en aquest programa superior cal disposar del títol de Batxillerat o de Cicle Formatiu de Grau Mitjà.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Idiomes en els quals s'imparteix

Espanyol

Objectius

  • Conéixer en profunditat el sector de la restauració.
  • Desenvolupar plans estratègics daplicació immediata.
  • Accedir a càrrecs de responsabilitat en aquesta àrea.
  • Supervisar les negociacions amb els proveïdors, aconseguint la màxima eficiència econòmica en la gestió de compres.
  • Planificar, organitzar, dirigir i controlar les activitats pròpies de les empreses del sector.

Titulació obtinguda

L'alumne/a que completi amb èxit el programa obtindrà triple titulació: El títol de Programa Superior en Direcció d'Empreses de Restauració i Food & Beverage per Ostelea, Tourism Management School. El títol de Programa Superior en Direcció d´Empreses de Restauració i Food & Beverage per EAE Business School. La titulació de la Universitat de Lleida.

Promocions

Beques, finançament i ajuts disponibles.

Professorat

Els professors i assessors docents del programa, amb una àmplia trajectòria professional, són la millor garantia perquè l'alumne completi el curs de la forma més satisfactòria. La seva experiència i coneixements es complementen amb un eficient suport pedagògic per a resoldre dubtes i problemes.
Programa Superior en Direcció d'Empreses de Restauració, Food & Beverage
Ostelea Distància
Campus i seus: Ostelea Distància
Ostelea
C/ Aragó, 55 08015 Barcelona
Sol·licita informació
X