Descripció del centre


Viure en un altre país és una experiència única i decisiva en la vida d'un estudiant. La immersió completa en una societat estrangera significa l'oportunitat d'aconseguir fluïdesa en un altre idioma al mateix temps que s'aprenen altres costums i formes de viure.

En un món cada vegada més competitiu tant a nivell acadèmic com en el mercat de treball, haver realitzat estades a l'estranger significa gaudir d'uns avantatges indiscutibles: anglès a Dublín, alemany a Berlín o cursos de tot tipus són les nostres especialitats.

WHERE & WHAT fundada a Barcelona el 1992, ofereix assessorament en programes d'estudi a l'estranger.

L'objectiu de WHERE & WHAT és que els estudiants treguin el màxim rendiment de la seva experiència a l'estranger i per a això hem seleccionat programes, centres i professorat d'alt nivell. Des de les millors universitats dels Estats Units, Europa, Canadà, Austràlia i la Xina fins a les escoles més especialitzades. Estudiar anglès als Estats Units és ja una realitat gràcies a Where and What.


WHERE & WHAT ofereix cursos d'idiomes a tot el món, idioma especialitzat en Business, Law, Medicine, Teachers, així com programes per a executius i professionals. Oferim cursos especialitzats, en les millors universitats durant l'estiu Summer Sessions, i durant tot l'any. Organitzem també cursos per a l'aprenentatge de l'idioma al costat de la pràctica d'una afició favorita i per als més joves, oferim un acurat programa durant els mesos d'estiu.

Els nostres cursos d'anglès a Canadà, Estats Units o Anglaterra permeten aprendre anglès a l'estranger

Campus i seus

Agencia Where & What
C/ Santaló, 87 08021 Barcelona

Altres centres que et poden interessar

X