Alba Grup

Alba Grup

Sol·licita més informació
Alba Grup
Completa les dades del formulari per tal que el centre pugui contactar amb tu i informar-te de tots els detalls que necessitis
Cursos més populars
Campus, seus i serveis
Consultoria, formació i cursos per a empreses, institucions i particulars. Certificats de professionalitat
Som una empresa multidisciplinar de consultoria, formació i innovació per a empreses, institucions i particulars. Oferim plans de formació generals i plans de formació a mida. Certificats de professionalitat, formació i cursos carretoners, formació i cursos manutenció, formació i cursos PRL, formació i cursos maquinària específica, formació i cursos qualitat, formació i cursos logística, formació i cursos medi ambient, formació i cursos producció, formació i cursos manteniment, formació i cursos emergències. Formació Online.

Des de la seva creació el 1996, Alba Grup va néixer amb l'esperit i la voluntat de realitzar una millora contínua en tots els seus serveis, és per això que més d'una dècada després seguim demostrant que la feina ben feta ens fa millorar costat de vostè. En l'actualitat, amb la intenció de poder oferir el millor de nosaltres cap a vostè, Alba Grup està Certificada / Acreditada per entitats com; IATA, AEPD, DNV, OCA-CERT, FEM-AEM, SOC, SEPE i CAM.
    Alba Grup
  • Alba Grup Barcelona
    N-150, km 2,68 (carretera de Sabadell) P.I. Hermes Nave 608110 Montcada i Reixac. (Barcelona)
Altres centres que poden interesar-te