Serveis

Beques
Borsa de treball
Pràctiques a empreses

Descripció del centre

BCN Retail School és una escola de retail amb seu a Barcelona, que té com a objectiu oferir una oferta formativa adaptada al canviant mercat del retail, que permeti arribar a crear un retail totalment nou.

L'oferta formativa s'adapta als canvis del sector en temps real, de manera que gràcies al replantejament i la innovavión constants, pot oferir al mercat una oferta adaptada a les seves necessitats.

En realitat, BCN Retail School és molt més que una escola, és un centre de training, que ofereix un nou concepte de retail circular, on calaboran alumnes, partners i professors.
En aquest centre l'alumne crea el seu propi camí guiat per un assessor expert.

És un centre compromès amb temes d'actualitat, ja que el dia a dia de la seva activitat està marcat pel compromís amb el medi ambient.

Característiques

Què ofereix aquest centre
BCN Retail School ofereix els millors professionals de cada especialitat. Tots ells comparteixen una filosofia exigent, innovadora, visionària i compromesa amb la professió.

El centre ofereix cursos especialitzats en retail:
  • Aparadorisme & Visual Merchandising.
  • Lighting Design.
A qui es dirigeix
La seva oferta formativa està dirigida a aquelles persones que vulguin especialitzar-se en retail, i tenir una visió actualitzada d'aquest sector.

Cursos més populars

Campus i seus

BCN Retail School 1
C/ Blanqueries, 6 Barcelona
BCN Retail School 2
C/ Villarroel, 144, pasaje interior Barcelona

Altres centres que et poden interessar

BCN Retail School
X