Cursos des de
consultar preu

Titulacions

15
15 Oficials 100%
0 Propies 0%

Metodologies

1
15 Presencials 100%
0 On-line 0%
0 Semi presencials 0%
0 A distància 0%
Centre de Formació Interdisciplinària Superior (CFIS - UPC)

Centre de Formació Interdisciplinària Superior (CFIS - UPC)

Sol·licita més informació
Centre de Formació Interdisciplinària Superior (CFIS - UPC)
Completa les dades del formulari per tal que el centre pugui contactar amb tu i informar-te de tots els detalls que necessitis
Cursos més populars
Campus, seus i serveis

Un dels objectius principals de la Universitat Politècnica de Catalunya. BarcelonaTech (UPC) és oferir una formació de qualitat orientada a les necessitats del seu entorn. Al llar dels darrers anys, la UPC ha realitzat un considerable esforç per incentivar aquesta qualitat, actualitzant els plans d'estudis, promovent la innovació docent i millorant els recursos destinats a donar suport als ensenyaments. Es tracta d'una necessitat creixent que ha de cobrir una formació de qualitat i que correspon a un enfocament interdisciplinari específic en les matèries pròpies de la UPC.
 

L'experiència de la doble titulació d'Enginyeria de Telecomunicació i Llicenciatura de Matemàtiques de la UPC, posada en pràctica fa uns anys, demostra, d'una banda, que hi ha una demanda d'estudiantat d'elevat rendiment acadèmic disposat a cursar-la i, de l'altra, que hi ha molt bones expectatives per als qui cursin aquesta doble titulació, en el sentit que poden satisfer demandes laborals específiques que exigeixen una elevada formació. La UPC, com ha evidenciat aquesta experiència, ofereix un context molt adequat per organitzar i desenvolupar estudis tecnocientífics de caràcter interdisciplinari.
 

L'objectiu del Centre de Formació Interdisciplinària Superior (CFIS) és precisament augmentar l'oferta d'aquest tipus de titulacions. Es tracta de captar i acollir estudiantat d?elevada capacitat i motivació per als estudis de la UPC, provinent d'arreu de l'Estat, amb una oferta de formació nova que inclogui un o més dels títols oficials de les carreres que actualment ofereix la UPC i que, a més, atorgui un títol propi de la Universitat que acrediti aquests estudiants.

    Centre de Formació Interdisciplinària Superior (CFIS - UPC)
  • Centre de Formació Interdisciplinària Superior (CFIS - UPC)
    C/ Pau Gargallo 508028 Barcelona
Altres centres que poden interesar-te