Cursos per modalitats

Descripció del centre

El Centre de la Imatge i la Tecnologia Multimèdia és un centre docent adscrit a la Universitat Politècnica de Catalunya especialitzat en formació en l'àmbit de la imatge i la interacció multimèdia. Se situa al Campus de la UPC a Terrassa, considerada la segona ciutat universitària de Catalunya. Aquest és un campus urbà, integrat a la ciutat, a la comarca del Vallès Occidental.

Formació capdavantera en l'àmbit de la imatge i la interacció multimèdia

El Centre imparteix tres títols oficials de grau: el Grau en Disseny, Animació i Art Digital, el Grau en Multimèdia i els Graus en Disseny i Desenvolupament de Videojocs.

A més dels títols oficials de grau, el Centre de la Imatge i la Tecnologia Multimèdia imparteix formació de postgrau i cursos d'especialització relacionats amb diferents àmbits d'especialitat de la fotografia, les tecnologies multimèdia, l'entreteniment interactiu i els videojocs.

Recerca, innovació i transferència de coneixement

A més de la vessant formativa, el Centre de la Imatge i la Tecnologia Multimèdia és un centre pioner en recerca, innovació i desenvolupament de projectes de transferència del coneixement en els àmbits de la imatge i la interacció multimèdia. El Laboratori Audiovisual, el Laboratori d'Aplicacions Interactives Multimèdia i Videojocs, el Laboratori d'Imatge Generada per Computadora (CGI), el Laboratori d'Interacció Humà-Computadora i el Laboratori de Qualitat de la Imatge articulen l'anomenat PENTALAB, el focus des d'on es desenvolupen projectes innovadors i de recerca per incorporar els últims coneixements en la mateixa docència dels graus i postgraus, i transferir-los als sectors productius i de serveis de l'economia.

Cursos més populars

Campus i seus

Centre de la Imatge i la Tecnologia Multimèdia. CITM-UPC
C. de la Igualtat, 33 08222 Terrassa (Barcelona)

Altres centres que et poden interessar

Centre de la Imatge i la Tecnologia Multimèdia. CITM-UPC
X