Cursos per modalitats

Descripció del centre

En CEOLEVEL t'oferim el millor i més intensiu mètode per superar els exàmens de certificació del Project Management Institute ( PMI ) .

El nostre curs intensiu PMP / CAPM segueix el format típic americà " boot - camp " . Són dos dies de dedicació completa de 9.00 del matí a 20.00 de la tarda + sessions de repàs i tutoria en línia. La realització del nostre boot - camp redueix el temps d'estudi necessari després de finalitzar el mateix en un 80% , garantint l'aprovat en el primer intent (veure termes de la garantia més avall) .

    
Curs subvencionable per a empreses per la Fundació Tripartita
    
10% Descompte per a aturats
    
20% Descompte per a grups de 3 o més empleats

Per què nosaltres ?

En CEOLEVEL som especialistes en la preparació dels exàmens del Project Management Institute . Comptem amb una plantilla fixa d'instructors altament qualificats que combinen la seva experiència professional en direcció de projectes amb la formació . Tots els instructors són Project Management Professional ( PMP ) , amb MBA o postgrau en prestigioses universitats de negoci i +10 anys d'experiència internacional en consultoria i management .

GARANTIA d'aprovat :

Et garantim que aprovaràs l'examen en el primer intent ( El nostre ràtio d'aprovats és del 95% ) en el cas contrari , el teu instructor analitzarà el cas en base als resultats obtinguts i t'indicarà el camí a seguir . Addicionalment et podràs inscriure sense cap cost en la següent convocatòria al curs de preparació .

Cursos més populars

Campus i seus

CEOLEVEL
C/ Còrsega, 550, 1º 2ª 08028 Barcelona

Altres centres que et poden interessar

CEOLEVEL
X