Cursos per modalitats

Serveis

Beques
Biblioteca
Borsa de treball
Campus virtual
Pràctiques a empreses
Servei d’orientació

Descripció del centre

El Centre d'Innovació i Formació per a l'Ocupació (CIFO) de l'Hospitalet ofereix formació en les àrees d'Edició i de Disseny gràfic i Multimèdia, a treballadors en actiu i en situació de desocupació dels sectors de disseny gràfic  i de l'audiovisual clàssic, amb l'objectiu de brindar l'especialització necessària per dedicar-se als àmbits emergents del disseny gràfic multiplataforma, el multimèdia editorial -especialment en l'àmbit de productes educatius-, la formació on-line, i l'animació, el videojoc i la creació d'entorns virtuals. 

Característiques

Avantatges d'estudiar en aquest centre
El Centre d’Innovació i Formació per a l’Ocupació (CIFO) de l’Hospitalet està especialitzat en la formació i el desenvolupament metodològic i didàctic de les àrees professionals d’Edició i de Disseny gràfic i Multimèdia. És el Centre Nacional de Referència (d’àmbit estatal) de la família professional d’Arts Gràfiques i compta amb l’acreditació ISO 9001 pel seu sistema de gestió de qualitat.
L’oferta formativa s'adreça a la qualificació dels treballadors en actiu i en situació de desocupació dels sectors de disseny gràfic  i de l’audiovisual clàssic, així com a titulats universitaris, -especialment en Comunicació audiovisual- i de formació professional en Imatge i so, amb l'objectiu de brindar l'especialització necessària per dedicar-se als àmbits emergents del disseny gràfic multiplataforma, el multimèdia editorial -especialment en l’àmbit de productes educatius-, la formació on-line, i l’animació, el videojoc i la creació d’entorns virtual. També s'ofereix formació en els àmbits de la creació d'empreses, formació de formadors i millora de l'ocupabilitat.
Instal·lacions
El centre disposa d’instal·lacions tecnològicament avançades: 8 espais informàtics (3 aules amb PC i 5 amb Mac) Plató de televisió dotat amb croma permanent Plató per a stopmotion Sales de captura i edició de vídeo Instal·lacions per a locució i sonorització de vídeo. Servidor de mitjans audiovisuals i d’ingesta amb 4 canals També hi ha una sala d’actes, on es duen a terme les presentacions i proves de selecció dels cursos, les exposicions dels projectes dels alumnes, conferències, sessions formatives, etc. Aquest espai també se cedeix per a altres activitats formatives i divulgatives del SOC i d'altres organismes.
Què ofereix aquest centre
Els cursos organitzats pel CIFO de L’Hospitalet ofereixen:
  • Grups reduïts d’entre 15 i 20 alumnes.
  • Disposició d’un equip per a cada alumne.
  • Professorat expert format per professionals en actiu.
  • Possibilitat de beques i ajuts.

Cursos més populars

Campus i seus

CIFO Hospitalet
Carretera del mig, 24 08097 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)

Altres centres que et poden interessar

CIFO Hospitalet
X