CIM Formación Barcelona

CIM Formación Barcelona

Sol·licita més informació
CIM Formación Barcelona
Completa les dades del formulari per tal que el centre pugui contactar amb tu i informar-te de tots els detalls que necessitis
Cursos més populars
Campus, seus i serveis
CIM Grup de Formació és un conjunt de centres de formació especialitzats des de 1985 en el desenvolupament de cursos i programes de formació professional. Situat al costat de l'estació de Sants, el nostre centre disposa d'unes modernes instal·lacions per oferir-te la màxima qualitat dins de les àrees formatives de Salut i Benestar, Veterinària i Sanitat.

La filosofia de treball que ha caracteritzat a CIM Formación Barcelona des del començament, ha estat centrada en la prestació d'un servei formatiu d'alta qualitat, permanentment actualitzat i adaptat a les sempre canviants tendències del mercat laboral. En aquest sentit en CIM Formación Barcelona ens hem esforçat des dels nostres inicis el 1985 per oferir programes de formació caracteritzats per la seva clara projecció i sortides laborals.


CIM Formación Barcelona ha apostat sempre i d'una manera evident pel desenvolupament majoritari de programes de formació no reglada vinculats a les àrees de les teràpies manuals, veterinària, esport, aeronàutica o estètica i bellesa.

Exemple clar de l'esmentat caràcter innovador de CIM Formación Barcelona va ser el desenvolupament en 1985 dels primers cursos d'assistència veterinària a Espanya que posteriorment donarien lloc a l'actual programa d'Auxiliar tècnic veterinari. És per això que CIM Formación Barcelona és considerat, no sols com el centre degà a Espanya en aquest tipus de cursos, sinó, a més, com el centre líder i de major prestigi en aquesta àrea formativa a Espanya.

En aquest sentit la fórmula que ha permès a CIM Formación Barcelona arribar a la situació de prestigi i lideratge que ens caracteritza, descansa no només en una acurada oferta formativa, sinó en el seu òptim desenvolupament, basat en la perfecta conjunció de programes formatius d'alt interès i qualitat, i un equip docent altament qualificat.

Finalment, i com a últim exemple de l'interès de CIM Formación Barcelona per la qualitat dels nostres serveis, destaquem la ferma i decidida aposta que s'està realitzant per a la implantació de sistemes de qualitat basats en la norma ISO 9001: 2000, i que ja es s'ha traduït en l'obtenció de certificats de qualitat ISO 9001: 2000 per part de les seus CIM d'Alacant i València, convertint-los en els únics centres de formació no reglada a Espanya que, dins de les àrees de teràpies manuals i veterinària, disposen d'aquesta acreditació.
    CIM Formación Barcelona
  • CIM Formación Barcelona
    C/ Berlín nº 1308014 Barcelona
Altres centres que poden interesar-te