Curs de Quiromassatge

76 Persones han demanat informació
1114 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Sol·licita informació
CIM Formación Barcelona
Curs de Quiromassatge
Sol·licita informació
Curs
Presencial
Barcelona
Consulteu el preu

Descripció

Converteix-te en massatgista professional amb el nostre Curs de Quiromassatge. Les nostres classes són presencials i configurades perquè la pràctica sigui la part essencial de la teva formació. A més, aconsegueix amb aquest curs també el títol d'Iniciació al massatge esportiu.

En el nostre curs de Quiromassatge aprendràs els conceptes i les habilitats necessàries per a l'exercici responsable i professional de l'activitat del quiromassatge. Un programa eminentment pràctic en el qual aprendràs aquesta tècnica i els beneficis que produeix sobre el cos a nivell relaxant, esportiu, estètic o terapèutic.
En CIM Formació portem formant quiromassatgistes professionals des de 1985. Des de llavors no hem parat de perfeccionar els nostres mètodes formatius per proporcionar-te una experiència formativa de la més alta qualitat i amb garanties per al futur.
Posem al teu abast un equip docent amb anys d'experiència que et donarà els recursos necessaris per convertir-te en un professional perfectament qualificat.

Temari

El programa formatiu de la nostra escola es compon de dos blocs:

El primer conté els mòduls corresponents a l'anatomia, fisiologia i biomecànica de l'aparell locomotor i, el segon, les unitats formatives pràctiques pròpies de la disciplina del quiromassatge, que inclouen les diferents maniobres, la seva funció específica i posterior aplicació seqüencial en les diferents zones del cos.

Bloc 1: Anatomia i biomecànica de l'aparell locomotor
  • Principis anatòmics i fisiològics (terminologia, posició anatòmica ...).
  • Concepte estructural i funcional d'os, múscul i articulació.
  • Anatomia descriptiva i palpatòria dels diferents segments anatòmics: crani, columna vertebral, tòrax, cintura escapular, cintura pèlvica i extremitats superiors i inferiors.
  • Biomecànica de l'aparell locomotor

Bloc 2: Quiromassatge
  • Generalitats sobre el Quiromassatge: definició i història del massatge, situació actual a Espanya, normes bàsiques per a l'exercici responsable.
  • El Quiromassatge i la seva relació amb altres teràpies manuals.
  • Efectes fisiològics i emocionals del massatge en el nostre organisme, en funció del protocol aplicat: sobre la pell, sobre la circulació sanguínia i limfàtica, el sistema nerviós, els músculs ...
  • Indicacions: contractures, rampes, lumbàlgies, cervicàlgies, artrosi, osteoporosi, escoliosi, cefalees, insomni i situacions d'estrès, fibromiàlgia i fatiga crònica, etc.
  • Contraindicacions: situacions que presenten signes i símptomes d'exclusió de la tècnica, com dolor agut, inflamació aguda, patologies de la pell, hemorràgies i ferides, infeccions, etc.
  • La sessió de massatge: l'espai de treball i la llitera, instal·lació correcta de l'usuari en funció del protocol, material necessari i normes bàsiques.
  • La preparació del quiromassatgista: gimnàstica de mans i higiene postural.
  • El primer contacte amb el pacient: fitxa i història clínica.
  • Moviments i maniobres fonamentals del quiromassatge: maniobres d'exploració i preparació, frecs, percussions, oscil·lacions, pressions, amassaments (digitals, nudillares i pam-digitals), friccions, vibracions, pinçat-rodat, drenatges i fricció profunda.
  • Tipus de massatge i indicacions: les variables ritme i profunditat, massatge lent i profund (relaxant i descontracturant), massatge ràpid i superficial (estimulant i tonificant), massatge circulatori, de buidatge venós i evacuador.
  • Aplicació dels protocols de massatge per fases i zones: esquena, extremitats superiors, abdomen, facial-cranial, cintura escapular, glutis, extremitats inferiors i massatge general.
  • Tècniques complementàries al quiromassatge que el professional pot utilitzar com a complement de la seva feina:
  • Estiraments musculars.
  • Fricció transversa de Cyriax (Massatge transvers i profund).
  • Crioteràpia i termoteràpia: diferents aplicacions del fred i la calor com a complement del massatge.
  • Principis del massatge aplicat en l'àmbit esportiu: massatge pre-competició, intracompetición, intercompetición, post-competició.

Destinataris

Aquest curs està dirigit a aquelles persones majors de 16 anys que, sense necessitat de formació prèvia en aquest àmbit, desitgin fer de les teràpies manuals veterinària seva futura professió, i treballar en una activitat en la qual seràs el teu propi cap, com alternativament, treballar en centres d'estètica i massatge, balnearis, hotels, gimnasos i clubs esportius.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Metodologia

Es tracta d'un curs 100% presencial, en què combinaràs les classes teoricopràctiques amb els nostres professors i els teus companys a les nostres instal·lacions, amb pràctiques reals certificades en esdeveniments esportius o balnearis i hotels. Material: A l'matricular en aquest curs, a més de gaudir d'un completíssim programa d'estudis, rebràs el llibre de text exclusiu desenvolupat per l'equip docent de CIM Formació. Et lliurarem també tot el magnífic kit professional necessari per a la realització de les pràctiques: borsa, joc de tovalloles, talla (sabanilla), vestuari professional, oli per a massatge, espàtula dosificadora ... A més, quedaràs cobert per la nostra pòlissa d'assegurances de forma gratuïta durant la realització de les pràctiques.

Titulació obtinguda

En finalitzar el curs obtindràs una doble titulació acreditativa de la teva formació: el teu diploma de Quiromassatge i el diploma d'Iniciació al Massatge Esportiu. Mitjançant aquests diplomes s'avala que has adquirit les aptituds necessàries com a massatgista en un dels centres amb més prestigi de tot el territori espanyol. El curs està acreditat per QUALINATUR, marca de qualitat del Gremi de Centres de Formació en Teràpies Manuals i Naturals (TENACAT).

Pràctiques

Al curs s'inclou pràctiques reals certificades en esdeveniments esportius o balnearis col·laboradors.

Perspectives laborals

En estudiar i formar-te com quiromassatgista podràs accedir tant a una activitat en la qual seràs el teu propi cap, com alternativament, treballar en centres d'estètica i massatge, balnearis, hotels, gimnasos i clubs esportius. Pots demanar més?

Promocions

Aprofita la nostra promoció actual i gaudeix d'una Camilla professional de massatge o un descompte equivalent de 200 euros en qualsevol de les modalitats de pagament del curs.

Avantatges del curs

CIM Formació porta formant quiromassatgistes professionals des de 1985. Més de 8.000 massatgistes formats amb nosaltres ens avalen.

Borsa de treball

En CIM Formació disposem d'una exclusiva borsa de treball per a alumnes, on recollim totes les ofertes que ens remeten contínuament empreses del sector.

Professorat

Comptem amb un equip docent de reconegut prestigi en el sector i àmplia experiència com a formadors.

Lloc on s'imparteix el curs

Barcelona
Curs de Quiromassatge
CIM Formación Barcelona
Campus i seus: CIM Formación Barcelona
CIM Formación Barcelona
C/ Berlín nº 13 08014 Barcelona
Sol·licita informació
X