Cursos per tipologia

Cursos per temàtica

Cursos per modalitats

Descripció del centre

El Col·legi de teatre de Barcelona és un centre d´ensenyament professional especialitzat en la formació d´actors; integrant amb rigor a la seva proposta pedagògica les tendències, estètiques, tècniques i mètodes de treball més innovadors i rellevants de les arts escèniques. L'equip pedagògic de l'escola està format per professors titulats en la seva especialitat ia l'hora professionals en actiu, actors, directors, dramaturgs i productors que apropen l'alumne a una realitat professional integrada al procés docent.

Característiques

Avantatges d'estudiar en aquest centre
  • Perquè imparteix una formació d´alta qualitat consolidada mitjançant l´experiència i la voluntat
  • d´incorporar les noves tendències artístiques.
  • Perquè fa un acompanyament del creixement acadèmic i personal de l'alumnat durant tot el procés formatiu.
  • Perquè manté l'alumnat dins de la realitat del món professional a través d'un professorat actiu com a actors i/o directors.
  • Perquè ofereix eines d'emprenedoria als alumnes per afavorir la creativitat i la innovació.
  • Perquè té un percentatge alt d'inserció laboral, es converteix en un referent professional i formatiu.
Experiència
És un centre d'ensenyament que neix el 1983 com una alternativa flexible, dinàmica i oberta a noves tendències de la formació d'actors per a teatre, cinema i televisió, i que al llarg dels anys s'ha anat creixent i consolidant. És un referent pedagògic a tot el país formant generacions d'actors, actrius i creadors que actualment aporten el seu talent a tots els àmbits de la interpretació i les arts escèniques.
El centre t'informa
El Col·legi de Teatre de Barcelona es defineix pedagògicament per ser una proposta oberta en el camp de la formació actoral ja que és una escola plural pensada per impartir els diferents mètodes teatrals i amb la voluntat d'incorporar. El pla de formació consta de quatre grans troncals: tècniques d'interpretació, tècniques de veu, tècniques de cos i teoria escènica, on s'apliquen diferents metodologies de treball: Lecoq, Uta Hagen, Decroux, Mamet, Ski. Com també diferents disciplines: lectura i anàlisi de text, improvisació, joc, creació, drama, comèdia, tècniques de respiració, fonètica, ressonàncies, anàlisi del moviment, consciència corporal, dansa, aikido, energia i altres. Aquest pla és viable gràcies a un professorat altament qualificat d'actors, directors, dramaturgs i productors en exercici.

Cursos més populars

Campus i seus

Col.legi Teatre de Barcelona
C/ Francesc Ferrer Guàrdia, 13 08038 Barcelona
Col.legi de Teatre de Barcelona
X