Descripció del centre

La tècnica clàssica és utilitzada com a base de gairebé tots els treballs corporals artístics a causa de la col.locació dels diferents eixos del cos i la correcció d'hàbits posturals, a més, de facilitar el reconeixement i el domini del mateix.

A les classes busquem una evolució constant d'exercicis des tècniques de flexibilització, alineació i estirament, cap a altres on hagi de posar-se en joc la coordinació, força i potència de cada alumne.

Dirigit a: ballarins professionals, aspirants a professionals, estudiants, professors i persones interessades en el món de la dansa.Nens i adults.S'inclouen rutines coreogràfiques, on tots aquests elements es combinen harmònicament amb l'ús de la música i l'espai.  

La tècnica utilitzada és la Vaganova.Si algú pensés que pot mantenir una correcta postura corporal abans d'haver elaborada física i adequadament la mecànica necessària en el ballet, no serà estrany que tingui dolors als peus, cames i altres parts del cos, que no el deixessin dansar i caminar còmodament, a més de diversos problemes a les cames i genolls sense poder executar correctament la dansa clàssica.

Classes regulars i Cursos:  

Nivell Bàsic de ballet per a adults.

Iniciació al ballet per a adults / Intensiu d'iniciació a la dansa clàssica

Nivell Intermedi - Puntes.

Classes de Ballet Barra a terra - Barre à terrenys - Ballet Floor Barre

PLACES LIMITADES  
CLASSES DE SETEMBRE A JULIOL.
CURSOS INTENSIUS D'ESTIU I ESPECIALS.

Informació a www.danzaballet.com


Campus i seus

Danza Ballet Carolina de Pedro
Burgos 55 bajos - Plaza de Sants 08014 Barcelona

Altres centres que et poden interessar

X