Descripció del centre

ECIB –Escola de Cinema de Barcelona– és el centre de referència per a estudiar cinema a Barcelona. L'escola va ser creada amb l'objectiu de generar un espai d'ensenyament i formació de màxima qualitat.

Ubicada en ple centre de la ciutat i amb 24 anys d'experiència en ensenyament de mitjans audiovisuals, la ECIB ofereix a l'actualitat el MIDOC –Màster Internacional en Documental-, i presenta una estructura d'estudis de 3 anys de DIRECTOR DE CINEMA en 35mm. Sens dubte, una garantia de qualitat per a qui des de sempre han somiat en estudiar cinema a Barcelona.

Integrada per professionals en actiu de tots els oficis cinematogràfics, els nostres professors posseeixen un contacte directe amb el món professional. A la nostra escola creiem en un model educatiu horitzontal i democràtic. Confiem en el potencial de qui estimen aquest art i per tan, la seva gran il•lusió és estudiar cinema a Barcelona.
A l'Escola de Cinema de Barcelona treballem per a desenvolupar junts aquest model, de tal forma que es pugui inserir de manera efectiva en el món laboral audiovisual.

Nombroses productores audiovisuals confien en la formació especialitzada del nostre centre, i contracten als nostres alumnes per a que treballin amb ells.
Les nostres instal•lacions estan dotades dels últims avenços tecnològics, i t'ofereixen la possibilitat de desenvolupar totes les teves activitats d'aprenentatge en un recinte còmode i funcional.
El nostre equip humà i tècnic ofereixen una resposta eficaç a les necessitats d l'alumnat i un tracte cordial en totes les activitats de l'escola.

Accés preferencial als cursos del Laboratori d'Investigació i Desenvolupamet de la Imatge Visual-LIVE.
Un cop acabats els cicles formatius corresponents, els alumnes de la ECIB tindran accés preferencial als cursos d'especialització impartits al Laboratori d'Investigació i Desenvolupamet de la Imatge Visual (LIVE) de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyers Industrials de Barcelona de la Universitat Politècnica de Catalunya (ETSEIB-UPC).
L'objectiu de LIVE és investigar l'aplicació de la imatge visual a la Ciència, Tècnica i Art, així com establir les bases per a la realització de projectes conjunts, activitats culturals i la direcció de programes acadèmics en temes diversos, per a contribuir a la formació permanent i millorar el potencial d'acadèmics i professionals interessats. ETSEIB-UPC atorgarà el corresponent diploma als alumnes que superin els cursos impartits al laboratori.

A més, oferim rodatges i pràctiques en tots els formats durant tot l'any lectiu, participació i presència en diversos festivals nacionals i internacionals, assessorament tan en projectes curriculars, com en el desenvolupament de diferents propostes dels nostres alumnes, beques, pràctiques i borsa de treball, classes personalitzats i en grups reduïts.

 

Campus i seus

ECIB-Escola de Cinema de Barcelona
C/Girona nº54 Baixos 08009 Barcelona

Altres centres que et poden interessar

X