Serveis

Programes d’intercanvi a l’estranger
Servei d’idiomes

Descripció del centre

Educaffairs és una assessoria especialitzada en estudis a l'estranger. Des d'Educaffairs et busquem programes d'estudis a l'estranger perquè puguis seleccionar sobre la base de les teves preferències personals, el teu expedient acadèmic i les teves motivacions professionals i treure el màxim profit de la teva estada lluny de casa.
Educaffairs et brinda l'oportunitat de fer cursos d'anglès a l'estranger en destinacions meravelloses com Regne Unit, Irlanda, Malta, el Canadà, els Estats Units o Austràlia.
Un curs d'anglès a l'estranger és la millor forma d'aprendre l'idioma. A mesura que vagin augmentant els teus coneixements, la teva confiança en tu mateix també anirà augmentant. Deixaràs de costat la inseguretat i et sorprendràs parlant anglès sense problemes.

Característiques

Avantatges d'estudiar en aquest centre
Pots obtenir una bona educació, una excel·lent formació al nostre país. Per descomptat que sí. Sobretot perquè dependrà de tu, del teu esforç, i perquè hi ha excel·lents institucions formatives. Però, has considerat els beneficis que obtindries si consideressis prosseguir la teva formació en un país estranger?
On s'ha format un professional i els valors intrínsecs que comporta aquest marc formatiu són aspectes que els ocupadors prenen molt en compte a l'hora de contractar a personal nou perquè al cap i a l'últim vivim en una societat cada vegada més competitiva tant a nivell acadèmic com a nivell professional.
  • Podràs considerar accedir a centres de reconegut prestigi internacional, o institucions capdavanteres focalitzades en matèries del teu interès
  • Descobriràs que pots valer-te com a persona independent, capaç d'enfrontar-te a reptes per tu mateix en un lloc diferent al teu país.
  • Et coneixeràs millor, ja que aprendràs quines són les teves millors capacitats i habilitats tècniques i socials.
  • Aprendràs sobre noves cultures, perquè interactuaràs amb gent de diferents orígens.
  • Faràs noves amistats i et relacionaràs amb gents els caràcters de les quals i personalitats, principis i valors seran diferents als teus. Sense adonar-te, aprendràs a resoldre conflictes o situacions incòmodes que puguin sorgir.

Campus i seus

Educaffairs
AVDA. JOSEP TARRADELLAS 68 08029 Barcelona

Altres centres que et poden interessar

X