Cursos per tipologia

Cursos per temàtica

Cursos per modalitats

Serveis

Biblioteca
Campus
Campus virtual
Servei d’idiomes

Descripció del centre

A EFE Education Firts tenen un mètode que fa que sigui la manera més ràpida d'aprendre un idioma Programes d´idiomes, any acadèmic o batxillerat privat al´exterior. 52 destinacions a 23 països. Vaig obrir el món a través de l'aprenentatge d'idiomes, l'intercanvi cultural, els programes acadèmics i els viatges educatius. També podeu cuidar nens d'una família americana a canvi d'un salari mensual i classes.

Característiques

Avantatges d'estudiar en aquest centre
  • No són dogmàtics pel que fa a la tecnologia. És un component vital del que fan, però utilitzen la tecnologia per donar suport als objectius d'aprenentatge, en lloc de perseguir-la. Per això sempre miren cap endavant, per veure com la tecnologia us pot ajudar a transformar l'educació.
  • En col·laboració amb acadèmics de les universitats de Harvard, Cambridge, Tòquio i Pequín, intenten utilitzar dades sobre l'aprenentatge, l'ensenyament i els exàmens d'idiomes per comprendre millor la ciència de l'adquisició del llenguatge.
  • Per vosaltres, el disseny consisteix a crear les maneres com s'experimenten els nostres programes educatius. A través de l'excel·lència en el disseny, l'objectiu és liderar la definició de com serà el futur dels idiomes, els viatges, els estudis i l'intercanvi cultural.
Experiència
Des del 1965, EF han ajudat milions de persones a descobrir nous llocs, experimentar noves cultures i aprendre coses noves sobre el món i sobre si mateixes.
Instal·lacions
Escoles EF a Barcelona i Madrid
Què ofereix aquest centre
  • Ofereixen programes de titulació a educació secundària i a nivell universitari i de postgrau. Els estudiants que assisteixen a les seves escoles es graduen amb admissió preferent a les millors universitats del món. També estan associats a la Hult International Business School, famosa pels seus programes de MBA i de grau de primera categoria.
  • Els cursos d'idiomes d'EF us poden ajudar a parlar amb el món, tant en anglès com en altres idiomes majoritaris. Tenen escoles totalment acreditades a les principals ciutats del món, així com English Live, la major escola d'anglès en línia del món.
  • EF també ofereix visites guiades per professionals a les atraccions turístiques i paisatges més grans del món. Els itineraris es poden adaptar a les necessitats de professors i alumnes de qualsevol nivell: primària, secundària o universitat. També creen aventures i vacances actives per a clients nord-americans de totes les edats i interessos.
  • Els seus programes dintercanvi ofereixen a joves adults loportunitat de viure Amèrica com un nadiu, en lloc de com un turista. Les famílies d'acollida ofereixen llars segures a comunitats típiques dels Estats Units als nostres estudiants de secundària que decideixen cursar un any a l'estranger.
El centre t'informa
Col·laborem amb els principals investigadors de les millors universitats en projectes per millorar fonamentalment la manera d'aprendre dels estudiants. La xarxa aborda un ampli ventall de disciplines, com ara la lingüística, la pedagogia, la tecnologia educativa, l'avaluació lingüística i la immersió cultural. Junts invertim en recerca per millorar el futur de l'aprenentatge i l'ensenyament d'idiomes, així com la comprensió intercultural.

Cursos més populars

Campus i seus

EF Education First
Calle Mayor 6, 4a 28013 Barcelona

Altres centres que et poden interessar

Education First - EF
X