Cursos des de
3.300€ - 8.400€

Titulacions

7
0 Oficials 0%
7 Propies 100%

Metodologies

1
0 Presencials 0%
7 On-line 100%
0 Semi presencials 0%
0 A distància 0%
ENEB

ENEB

Sol·licita més informació
ENEB
Completa les dades del formulari per tal que el centre pugui contactar amb tu i informar-te de tots els detalls que necessitis
Cursos més populars
Campus, seus i serveis
ENEB és una escola de negocis especialitzada en formació de Màster i Postgrau d'alt rendiment basada en metodologies pedagògiques a distància. ENEB imparteix diversos programes de referència de caràcter internacional a Espanya i Llatinoamèrica, formant a alts càrrecs en tota la comunitat hispanoparlant.
ENEB té la seva seu a Barcelona, tercera millor ciutat de negocis d'Europa, després de Londres i París i la segona ciutat europea que millor es promou com a centre de negocis segons l'informe EUROPEAN CITIES MONITOR realitzat per la consultora Cushman and Wakefield.
A través del campus virtual i el nostre mètode 7/24 estaràs permanentment acompanyat i assessorat per l'equip de tutors, perquè el teu aprenentatge sigui complet i poder així resoldre tots els dubtes o preguntes que puguin sorgir al llarg dels teus estudis.

Compromesos amb la qualitat i l'excel·lència, tots els nostres programes formatius estan acreditats per l'Escola de Negocis Europea de Barcelona la qual ha estat guardonada, juntament amb EAE i IMF Business School, amb el segell de qualitat Cum Laude 2015 com a millor escola de negocis valorada pels seus alumnes. A més, col·laborem activament amb Barcelona Centre Universitari així com amb l'European Association for International Education.

El diari El País, a través del seu portal Centres de Formació ha publicat recentment el llistat de les millors escoles de negocis ubicades a Espanya valorant la qualitat d'aquestes. ENEB ocupa la cinquena posició la d'una valoració de 9,8 sobre 10, reconeixent així el seu prestigi i qualitat com a escola de negocis líder en el sector.

Caràcter internacional:
ENEB és una escola de negocis global i internacional, orientada a formar directius d'empresa i experts en l'àmbit empresarial. Amb una àmplia varietat de programes Màster i de Postgrau, l'Escola de Negocis Europea de Barcelona proporciona les eines de gestió i les habilitats necessàries per dirigir amb èxit qualsevol departament de direcció en les empreses. Segons el Financial Times 'posseir un EMBA o MBA té un efecte directe sobre la progressió professional i salarial'. Per facilitar els tràmits, tots els estudiants extracomunitaris podran sol·licitar el servei de postil·lat en tots els documents administratius emesos per l'escola. 
    ENEB
  • ENEB
    C/ Llull 321-32908019 Barcelona
Altres centres que poden interesar-te