Postgrau en Coaching, PNL i Lideratge d'Equips

Postgrau
On-line
300 hores
3300 €

Descripció

Aplica les tècniques de Coaching i PNL en la gestió d'equips de treball i adquireix les habilitats d'un líder amb aquest Postgrau online en Coaching, PNL i Lideratge d'Equips.

El lideratge d'equips és una de les funcions més essencials per a una companyia. Tenint en compte la rellevància del factor humà dins de qualsevol empresa, saber dirigir i liderar equips de treball és fonamental per poder desenvolupar tot el potencial dels treballadors, assolir els objectius proposats per l'empresa i assegurar l'èxit en el món empresarial. La persona encarregada d'ocupar aquest lloc de gran responsabilitat ha de comptar amb una formació específica en aquesta matèria i posseir una sèrie de qualitats i habilitats personals.
Coneix la importància del Coaching i la PNL en la gestió d'equips i adquireix tècniques de lideratge, comunicació i motivació.
En l'actualitat comptem amb dues tècniques molt eficaces que ens ajuden a prosperar tant en l'esfera personal com professional: parlem del coaching i la programació neurolingüística (PNL). Aquestes disciplines ens ajuden a indagar en el nostre món interior perquè puguem detectar les nostres forces i debilitats, potenciar les primeres i localitzar aquelles àrees de millora. Així mateix, ens permeten reforçar la confiança i seguretat en nosaltres mateixos, assolir els objectius i metes proposats, incrementar les nostres competències i aptituds i millorar les nostres relacions interpersonals.
En concret, la PNL estudia la connexió existent entre el nostre sistema nerviós, llenguatge i comportament; és a dir, tracta d'explicar el procés pel qual les persones capten a través dels sentits el món que ens envolta, quina imatge o percepció creem i com ho expressem a través del llenguatge. Tant el coaching com la PNL ens ofereixen tècniques i instruments que es consideren imprescindibles per gestionar a un equip de treball de forma eficaç. Ara pots formar-te en les dues disciplines gràcies a aquest Postgrau online en Coaching, PNL i Lideratge d'Equips. A més, el Postgrau inclou de regal un curs d'anglès per aconseguir el Business English Program Certificate (opcional).
Aprendràs a detectar i potenciar el talent, a organitzar els equips i a assignar les tasques en funció de les capacitats individuals. Coneixeràs tècniques de motivació, negociació i resolució de conflictes, i adquiriràs les habilitats socials i comunicatives que tot líder ha de tenir. Estudiaràs els fonaments i els diferents tipus de coaching que es poden aplicar dins d'una organització i coneixeràs com projectar la PNL en la gestió d'equips. Aquest Postgrau et prepara per afrontar qualsevol repte i dificultat que es presenti en l'àmbit empresarial, així com per aconseguir l'èxit en la teva vida personal i professional.

Temari

Bloc 1. Gestió de personal i habilitats directives.
Bloc 2. PNL (Programació Neurolingüística).
Bloc 3. Gestió dels recursos humans.
Bloc 4. Coaching.
Bloc 5. Tècniques de negociació.

Destinataris

Aquest Postgrau online està dirigit a totes aquelles persones que vulguin aplicar tècniques de Coaching i PNL a la gestió d'equips i experimentar els seus beneficis.

Metodologia

Tutoria en línia disponible durant la realització del curs. Material del curs descarregable des de la plataforma de l'acadèmia. Compatible amb qualsevol sistema operatiu i dispositius mòbils.

Durada

Tens 6 mesos per completar el curs. Si cal, aquest termini es pot prorrogar per 6 mesos més.

Titulació obtinguda

En finalitzar el curs, rebràs una doble Certificació. Certificació Acreditativa del Postgrau en Coaching, PNL i Lideratge d'Equips. Certificació Acreditativa del Curs Business English Program. El curs d'anglès per aconseguir el Business English Program Certificate és opcional i en cap cas condiciona la titulació de Postgrau.

Promocions

El Postgrau inclou com a regal un curs d'anglès per aconseguir el Business English Program Certificate (opcional).

Borsa de treball

Un cop finalitzat el curs, podràs apuntar-te a la Borsa d'Ocupació d'ENEB, la qual té conveni amb importants firmes empresarials.
Campus i seus: ENEB
ENEB
C/ Llull 321-329 08019 Barcelona
Cursos més populars
X