Serveis

Beques
Biblioteca
Borsa de treball
Campus virtual
Pràctiques a empreses
Programes d’intercanvi a l’estranger
Servei d’idiomes
Servei d’orientació

Descripció del centre

Eòlia - Escola Superior d'Art Dramàtic - és molt més que una escola de teatre, és un projecte viu, un espai on tots poden trobar un lloc on desenvolupar-se: els futurs professionals, els professionals en constant evolució i les persones que sense afany de professionalitzar-se volen créixer, aprendre i divertir-se en l'àmbit del teatre, la dramatúrgia, el cant o la dansa.
Fundada en 2000 a Barcelona, està associada amb les companyies de teatre Tricicle, Dagoll Dagom, i des de 2012 (coincidint amb el seu reconeixement oficial com a Escola Superior d'Art Dramàtic) també amb Projecte Galilei.
Eòlia està connectada a les últimes tendències de l'escena catalana i internacional. I ha desenvolupat una nova formació professional especialitzada per a actors, cantants, dramaturgs, directors d'escena, ballarins i músics, que incorpora les tècniques més avançades i un equip docent integrat per professionals de l'espectacle d'alt nivell i en actiu.
EÒLIA (Escola Superior d'Art Dramàtic) és una associació de Fortià Viñas, Rosa Galindo, Joan Lluís Bozzo, Miquel Periel, Anna Rosa Cisquella, Joan Gracia, Paco Mir, Carles Sans, José Galindo i Pablo Ley.

Característiques

Avantatges d'estudiar en aquest centre
  • Eòlia ESAD compta amb professors d'alt prestigi que són, a més, professionals en actiu.
  • L'escola aposta per tècniques i estils de treball en constant renovació. Algunes de les tècniques emprades són: Estill VoiceTraining, Fitzmaurice Voicework, Procediment Daulte, Tècnica Alexander…
  • Formación majoritàriament pràctica durant els quatre anys. Es desenvolupen unes pràctiques conjuntes entre especialitats, des de primer fins a tercer curs.
  • Eòlia ESAD aposta per un seguiment personalitzat i un tracte molt directe amb l'alumne, acompanyant-lo en tot moment en el seu desplegament personal i artístic.
  • Acompanyen a l'alumne en el món laboral des de primer curs i fins al cap d'haver-se graduat. Tenen borsa de treball i l'opció de participar en les residències teatrals que organitza el Teatre Eòlia. Presenta els teus propis projectes en el nostre teatre!
  • L'alumnat de l'especialitat d'Interpretació pot especialitzar-se tant en Teatre Musical com en Cinema/TV a partir de segon curs. La nostra formació també inclou classes particulars de cant.
  • En tercer curs tenen una línia en anglès opcional on l'alumne pot cursar fins a 7 assignatures en aquest idioma. 
  • L'alumnat té l'opció de fer intercanvis internacionals i ERASMUS tant a Londres com a Chicago.
  • Totes les presentacions de les assignatures, així com les pràctiques semestrals, es representen davant públic en el Teatre Eòlia.
  • Alguns dels alumnes que han estudiat en Eòlia destaquen en produccions importants del TNC i en sèries de Tv3 com Merlí.
Experiència
Fundada en 2000 a Barcelona, està associada amb les companyies de teatre Tricicle, Dagoll Dagom, i des de 2012 (coincidint amb el seu reconeixement oficial com a Escola Superior d'Art Dramàtic) també amb Projecte Galilei.
Què ofereix aquest centre
  • Títol Superior oficial en Art Dramàtic. (4 anys - 240 crèdits ECTS. Equivalent a Grau Universitari.) 2 especialitats:
    • Interpretació (recorreguts Teatre, Teatre musical,  Cinema i TV)
    • Direcció Escènica i Dramatúrgia.
Eòlia ESAD ha desenvolupat una formació especialitzada per a actors, cantants, dramaturgs i directors d'escena, que incorpora les tècniques més avançades i un equip docent integrat per professionals de l'espectacle d'alt nivell i en actiu.
També ofereixen classes de teatre per a nens de 4 a 18 anys, i formació professional per a majors de 18 anys.

Cursos més populars

Campus i seus

Eòlia, Escola Superior D'Art Dramàtic
C/ Casp, 82 baixos 08010 Barcelona

Altres centres que et poden interessar

Eòlia, Escola Superior D'Art Dramàtic
X