Cursos des de
200€

Titulacions

9
0 Oficials 0%
9 Propies 100%

Metodologies

1
9 Presencials 100%
0 On-line 0%
0 Semi presencials 0%
0 A distància 0%

Eòlia, Escola Superior D'Art Dramàtic

Sol·licita més informació
Eòlia, Escola Superior D'Art Dramàtic
Completa les dades del formulari per tal que el centre pugui contactar amb tu i informar-te de tots els detalls que necessitis
Cursos més populars
Campus, seus i serveis
Eòlia – Escola Superior d'Art Dramàtic – és molt més que una escola de teatre, és un projecte viu, un espai on tothom pot trobar un lloc on desenvolupar-se: els futurs professionals, els professionals en constant evolució i les persones que sense afany de professionalitzar-se volen créixer, aprendre i divertir-se en l'àmbit del teatre, la dramatúrgia, el cant o la dansa.

Fundada l'any 2000 a Barcelona, està associada amb les companyies de teatre Tricicle, Dagoll Dagom, i des del 2012 (coincidint amb el seu reconeixement oficial com Escola Superior d'Art Dramàtic) també amb Projecte Galilei.

Eòlia està connectada a les darreres tendències de l'escena catalana i internacional. I ha desenvolupat una nova formació professional especialitzada per a actors, cantants, dramaturgs, directors d'escena, ballarins i músics, que incorpora les tècniques més avançades i un equip docent integrat per professionals de l'espectacle d'alt nivell i en actiu.

EÒLIA (Escola Superior d'Art Dramàtic) és una associació de Fortià Viñas, Rosa Galindo, Joan Lluís Bozzo, Miquel Periel, Anna Rosa Cisquella, Joan Gràcia, Paco Mir, Carles Sans, Josep Galindo i Pablo Ley.
Eòlia, Escola Superior D'Art Dramàtic
  • Barcelona
    C/ Casp, 82 baixos 08010 Barcelona
Altres centres que poden interesar-te