Cursos des de
200€

Titulacions

5
0 Oficials 0%
5 Propies 100%

Metodologies

1
5 Presencials 100%
0 On-line 0%
0 Semi presencials 0%
0 A distància 0%
Eòlia, Escola Superior D'Art Dramàtic

Eòlia, Escola Superior D'Art Dramàtic

Sol·licita més informació
Eòlia, Escola Superior D'Art Dramàtic
Completa les dades del formulari per tal que el centre pugui contactar amb tu i informar-te de tots els detalls que necessitis
Cursos més populars
Campus, seus i serveis
Eòlia - Escola Superior d'Art Dramàtic - és molt més que una escola de teatre, és un projecte viu, un espai on tots poden trobar un lloc on desenvolupar-se: els futurs professionals, els professionals en constant evolució i les persones que sense afany de professionalitzar-se volen créixer, aprendre i divertir-se en l'àmbit del teatre, la dramatúrgia, el cant o la dansa.
Fundada en 2000 a Barcelona, està associada amb les companyies de teatre Tricicle, Dagoll Dagom, i des de 2012 (coincidint amb el seu reconeixement oficial com a Escola Superior d'Art Dramàtic) també amb Projecte Galilei.
Eòlia està connectada a les últimes tendències de l'escena catalana i internacional. I ha desenvolupat una nova formació professional especialitzada per a actors, cantants, dramaturgs, directors d'escena, ballarins i músics, que incorpora les tècniques més avançades i un equip docent integrat per professionals de l'espectacle d'alt nivell i en actiu.
EÒLIA (Escola Superior d'Art Dramàtic) és una associació de Fortià Viñas, Rosa Galindo, Joan Lluís Bozzo, Miquel Periel, Anna Rosa Cisquella, Joan Gracia, Paco Mir, Carles Sans, José Galindo i Pablo Ley.
    Eòlia, Escola Superior D'Art Dramàtic
  • Eòlia, Escola Superior D'Art Dramàtic
    C/ Casp, 82 baixos 08010 Barcelona
Altres centres que poden interesar-te